Интегральный усилитель Ayon Crossfire EVO

Код: ay-cross-evo
601 785 грн
 
Інтегральний ламповий підсилювач, однотактний каскад, чистий клас А, вихідні лампи: 2 x AA62B, вихідна потужність: 2 х 30 Вт, діапазон частот: 8 Гц - 40 кГц, співвідношення сигнал/шум: 98 дБ, пульт ДК, габарити: 520 x 420 x 250 мм, вага: 46 кг

Интегральный усилитель Ayon Crossfire EVO

Crossfire Evo – це абсолютно новий дизайн, починаючи від інноваційного драйвера та каскаду посилення, нового регулятора гучності, вихідного трансформатора з новою технологією котушки, за допомогою якої підсилювач у нижньому діапазоні частот може працювати значно стабільніше, не обмежуючи його свіжість, яскравість. і голографічне типове звучання Ayon. Нові надпотужні силові трансформатори в поєднанні з більш потужними дроселями потужності та драйверного каскаду забезпечують підвищене пікове споживання струму блоком живлення.

Це безкомпромісний дизайн із багатою та різноманітною взаємодією макро- та мікроліній динамічної продуктивності в ідеальному поєднанні з «правильними» динаміками призводить до надзвичайно плавного, потужного та емоційного звучання, яке ніколи не звучить різко, мляво чи дратівливо. Атмосфера оригінальної події відтворюється з надзвичайною точністю як простір, освітлений музикою. Crossfire Evo — це чарівний шедевр простоти та функціональності, який приємний для очей і приємний на дотик.

Характеристики Ayon Crossfire EVO

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Мощность усилителя:2х30 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:8 Гц – 40000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 98 дБ

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR), 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA)

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):520 x 420 x 250 мм
Вес:46 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Crossfire EVO