Интегральный усилитель Ayon Scorpio II KT150

Код: ay-scorp2
257 785 грн
 
Інтегральний ламповий підсилювач, клас А, вихідна потужність: 2 х 50 Вт (пентодний режим), 2 х 35 Вт (тріодний режим), вихідні лампи: 4 x KT150, діапазон частот: 15 Гц - 40 кГц, ультракороткий аудіотракт, габарити: 460 x 360 x 260 мм, вага: 29 кг

Интегральный усилитель Ayon Scorpio II KT150

Ayon – Scorpio II – вхід у справжнє лампове посилення високого класу. Scorpio II є радикальним переосмисленням серійного виробництва недорогого інтегрованого підсилювача на основі електронних ламп, зберігаючи при цьому базову архітектуру нашого високо оціненого підсилювача «Spirit».

Інтегральний підсилювач Scorpio II поєднує в собі нейтральність, реалістичну динаміку та потужність, справжню музичність з високою роздільною здатністю. Ідеальне оздоблення, елегантний дизайн та видатні звукові характеристики роблять Scorpio II унікальним, встановлюючи новий стандарт співвідношення ціни та якості у своєму класі.

Вибір сигнальних і силових ламп значно впливає на звук і, отже, на натхнення і задоволення від прослуховування. Це не тільки вибір між хорошими та поганими лампами, але й взаємодія різних типів ламп та їх комбінацій, що використовуються у різних підсилювачах Ayon.

Блоки живлення були вдосконалені за рахунок нових компонентів та покращеної фільтрації перешкод у мережі змінного струму. Окремі силові трансформатори, дроселі та фільтри забезпечують повну ізоляцію між вхідним та вихідним каскадами, що дає чисте живлення. Ми також використовуємо електролітичні конденсатори з набагато більшою ємністю, щоб компенсувати втрати у фільтрації під час використання резисторів замість котушок індуктивності.

Комутаційний арсенал підсилювача включає чотири лінійні несиметричні входи на роз'ємах RCA. У новому поколінні підсилювача з'явився порт USB для підключення комп'ютера як цифровий транспорт. У цьому випадку Ayon Scorpio II готовий приймати цифрові потоки PCM з роздільною здатністю до 32 біт / 384 кГц і DSD до DSD256.

 

Характеристики Ayon Scorpio II KT150

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:ламповый
Мощность усилителя:2х50 Вт (в пентодном режиме), 2х35 Вт (в триодном режиме)
Диапазон частот:15 Гц – 40000 Гц (± 3 дБ)

Входы/выходы

Входы:4 x линейный (RCA)

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):460 x 360 x 260 мм
Вес:29 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Scorpio II KT150