Интегральный усилитель Ayon Spirit SE KT150

Код: ay-spir5se
197 585 грн
 
Інтегральний ламповий підсилювач, однотактний, вихідна потужність: 2 х 15 Вт, вихідні лампи: 2 x KT150, діапазон чпстот: 15 Гц-50 кГц, ручна та автоматична схема налаштування Bias, ультракороткий аудіотракт, відсутність ООС, габарити: 300 х 430 x 230 мм, вага: 22 кг

Интегральный усилитель Ayon Spirit SE KT150

Spirit SE II є кардинальним переосмисленням конструкції однотактного лампового інтегрального підсилювача. Інтегрований підсилювач Spirit SE II поєднує в собі нейтральність, реалістичну динаміку та потужність, справжню музичність з високою роздільною здатністю. Ідеальне оздоблення, елегантний дискретний дизайн та видатні звукові характеристики роблять Spirit SE II унікальним, встановлюючи новий стандарт співвідношення ціни та якості у своєму класі.

Повнофункціональний стерео ламповий інтегрований підсилювач класу А. Вхідні лампи КТ150 або КТ88.

Вибір сигнальних і силових ламп значно впливає на звук і, отже, на натхнення і задоволення від прослуховування. Це не тільки вибір між хорошими та поганими лампами, але й взаємодія різних типів ламп та їх комбінацій, що використовуються у різних підсилювачах Ayon.

Блок живлення удосконалений, у ньому використовуються нові компоненти та покращена схема фільтрації змінного струму. Роздільні трансформатори потужності, дроселі та фільтра забезпечують повну ізоляцію між вхідним та вихідним каскадами. Електролітні конденсатори забезпечують порівняно з резисторами значно менші втрати при фільтрації.

Подвійна система заземлення. Удосконалена топологія заземлення знижує рівень шумів та наведень. Така схема повністю розкриває музичне звучання, покращує віддачу по низах та артикулювання верхніх частот. Важливість правильного заземлення не можна перебільшити.

Характеристики Ayon Spirit SE KT150

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:ламповый
Мощность усилителя:2х15 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:15 Гц – 50000 Гц (± 3 дБ)
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):300 х 430 x 230 мм
Вес:22 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Spirit SE KT150