Интегральный усилитель Ayon Spirit V KT150

Код: ay-spir5
322 285 грн
 
Інтегральний ламповий підсилювач, вихідна потужність: 2 х 65 Вт (пентодний режим), 2 х 40 Вт (тріодний режим), вихідні лампи: 4 x KT150, діапазон чпстот: 10 Гц - 60 кГц, пульт ДК, габарити: 480 x 370 x 250 мм, вага: 33 кг

Интегральный усилитель Ayon Spirit V KT150

Новий інтегрований підсилювач Ayon Spirit V – не просте оновлення, а абсолютно новий дизайн із новими платами управління та захисту. Всі ступені посилення були перепроектовані та оптимізовані, щоб забезпечити найкоротший шлях проходження сигналу та найпряміший потік сигналу. Новий встановлений регулятор гучності, а також новий дросель каскаду драйвера і новий вихідний трансформатор, а також безліч незначних модифікацій, завершують комплексну модернізацію нового інтегрованого підсилювача Ayon Spirit V. Швидкі, повітряні, динамічні, потужні та глибокі баси, прозора та артикулована звукова сцена – сильні сторони цього підсилювача.

Відмінною особливістю підсилювача є відсутність загального негативного зворотного зв'язку, можливість експлуатації підсилювача в пентодному та тріодному режимах роботи вихідного каскаду, наявність балансних XLR входів, що вкрай важливо, підсилювач може працювати в кінцевому підсилювачі потужності, для цього у нього є перемикання режиму роботи на задній панелі та окремі RCA входи. Таке рішення зустрічається у лампової техніки дуже рідко.

Підсилювач може працювати у двох режимах роботи вихідного каскаду. У пентодному режимі підсилювач може дати більше напору і сили на динамічній музиці, а в тріодному режимі звук стає більш точно темно проробленим і витонченим, такий режим краще підійде для прослуховування джазу, класики, вокалу.

Характеристики Ayon Spirit V KT150

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:ламповый
Мощность усилителя:2х40 Вт (в триодном режиме), 2х65 Вт (в пентодном режиме)
Диапазон частот:10 Гц – 60000 Гц (± 3 дБ)
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:1 х балансный (XLR), 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):480 x 370 x 250 мм
Вес:33 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Spirit V KT150