Интегральный усилитель Electrocompaniet ECI 80D Black

Код: elc-eci80db
128 957 грн
 
2-канальний, ЦАП 24-бит/192 кГц, Bluetooth, фонокорректор MM, потужність: 80 Вт (8 Ом) - 150 Вт (4 Ом), частотний діапазон: 1 Гц - 150 кГц, співвідношення сигнал/шум: 102 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,002%, Пульт ДУ, габарити (ШхВхГ): 470 х 90 х 262 мм, вага: 8 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Electrocompaniet ECI 80D Black

Інтегральний підсилювач Electrocompaniet ECI 80 D відноситься до початкової лінійки Classic Line, одна з головних особливостей даного апарату – наявність на борту двостороннього Bluetooth контуру здатного працювати і на прийом і роздачу аудіо сигналу.

Ціліснометалевий корпус має строгий лаконічний дизайн. Ліву частину фронтальної панелі займає велике вікно дисплея, де відображається вибраний вхід, показник рівня гучності та інші символи. У центрі встановлено клавішу живлення/standby. У правій частині є 4 кнопки, розташовані у вигляді хреста. Верхня та нижня кнопки ступінчасто регулюють гучність, а решта двох виконує функції селектора входів.

Модель розвиває потужність 2х80 Вт при 8 Ом, а при підключенні АС з імпедансом 2 Ом цей показник зростає до 300 Вт. Коефіцієнт демпфування перевищує 300 одиниць, що дозволяє підсилювачу працювати з низькоомними акустичними системами. У підсилювачі Electrocompaniet ECI 80 D використовується балансна топологія схем і ті ж конструкторські принципи, що й у лінійці Classic. Усі комплектуючі проходять ретельний відбір. Встановлено друковані плати з технологією поверхневого монтажу (SMT), завдяки яким вдається покращити якість передачі сигналу, а також знизити собівартість моделі. У блоці живлення задіяний тороїдальний трансформатор.

Electrocompaniet ECI 80 D має такі входи: трьома лінійними RCA, двома коаксіальними, трьома оптичними роз'ємами і ММ фонокорректором. Для приєднання АС є дві пари гвинтових клем, встановлених у правій частині тильної панелі. Універсальний пульт дистанційного керування дозволяє керувати підсилювачем на відстані.

Підсилювач Electrocompaniet ECI 80 D має вкрай низький показник коефіцієнта гармонійних спотворень, що дорівнює всього 0,005% (OUTPUT AMPLIFIER) та широкий частотний діапазон (від 1 Гц до 150 кГц). Вхідний каскад немає негативного зв'язку й у чистому класі " A" . У вихідному каскаді застосовано неглибокий негативний зв'язок для кращого контролю низькочастотного діапазону, а також щоб досягти деталізованої та відкритої середини та м'якого, теплого верху. Все це зроблено для точного та автентичного відтворення вашої улюбленої музики. Його звучання зачаровує емоційністю, точністю, увагою до деталей, потужною динамікою, артикулованим басом та реалістичною сценою з правильним розташуванням образів у просторі.

 

Характеристики Electrocompaniet ECI 80D Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Мощность усилителя:2х80 Вт (4 Ом), 2х150 Вт (4 Ом)
Диапазон частот:1 Гц - 150 кГц
Соотношение сигнал/шум:> 102 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,002 %
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Bluetooth

Особенности

ЖК-дисплей:так

Входы/выходы

Входы:2 х цифровой оптический, 2 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):470 х 90 х 262 мм
Вес:8 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Electrocompaniet ECI 80D Black