Интегральный усилитель Gold Note IS 1000 Delux Gold

Код: gn-is1000dg
244 670 грн
 
Вбудований мережевий програвач, ROON Ready, ММ/МС фонокоректор, двохканальний, класс A/B, ЦАП Burr Brown PCM 1792A, потужність: 2 х 125 Вт на 8 Oм/ 2 х 250 Вт на 4 Ом, габарити (Ш х В х Г): 430 х 135 х 375 мм, вага: 18 кг, колір золотий

Интегральный усилитель Gold Note IS 1000 Delux Gold

Поліпшена версія інтегрального підсилювача (ЦАП на базі Burr Brown PCM 1792A) із вбудованим мережевим програвачем та ММ/МС фонокоректором. 2 х 125 Ватів на 8 Oм/2х250 Ватів на 4 Ом.

Gold Note IS 1000 - повністю інтегрований підсилювач, який органічно поєднує підсилювач, підсилювач потужності, фонокоректор, ЦАП і Streamer в унікальному корпусі. Новий підсилювач класу A/B з вихідною потужністю 150 Вт на канал відтворює звук кришталевої чистоти, передає найтонші деталі музики. У апарата три аналогові входи - один XLR і два RCA. Фонокоректор для картриджів з перемикачем ММ/МС забезпечує відмінне відтворення вінілових грамплатівок. Можливість відключення попереднього підсилювача дозволяє застосовувати пристрій у системі домашнього кінотеатру із зовнішнім процесором. На задній панелі є порт USB для підключення флеш-накопичувачів.

Завдяки знанням і досвіду, накопиченому протягом понад 20 років досліджень, ми можемо запропонувати комплексне рішення, яке базується на найсучасніших технологіях і компонентах, щоб отримати справжнє аудіофільське якість звуку. IS-1000 поєднує потужний інтегрований підсилювач класу AB, фонопідсилювач MM/MC, ЦАП високого класу та стример високої роздільної здатності в одному унікальному джерелі.

Підсилювач класу AB із 125 Вт 8 Ом при 1 кГц на канал гарантує чистий звук, яскраву динаміку та найдрібніші деталі.
Він також пропонує широкий спектр цифрових і аналогових входів, щоб забезпечити повний контроль і свободу оновлювати, розширювати або підключати більше пристроїв до IS-1000. Вам більше нічого не потрібно, щоб відчути справжнє задоволення від звуку високої чіткості вдома. Ніщо інше, як IS-1000 і ваші колонки. Це насправді так просто.

IS-1000 — це пристрій з установкою «plug&play», повністю сумісний із багатокімнатними системами.
Ви можете транслювати через Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner і Deezer, керуючи IS-1000 за допомогою нашого простого у використанні додатку GN Control на вашому смартфоні або планшеті (доступний для iOS і Android безкоштовно) .
Переглядайте свою колекцію цифрової музики, що зберігається локально на NAS або флеш-накопичувачі USB, і насолоджуйтесь улюбленими музичними треками. Якщо ви любите вінілові платівки, підключіть програвач безпосередньо до IS-1000, щоб використовувати вбудований фонопідсилювач.

Мережеві пристрої Roon Ready мають вбудовану технологію потокового передавання Roon і сертифіковані Roon Labs для забезпечення найвищого рівня якості та продуктивності потокового передавання через мережу.

Характеристики Gold Note IS 1000 Delux Gold

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х125 Вт (8 Ом), 2х250 Вт (4 Ом)
Соотношение сигнал/шум:> 100 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение
Тип ЦАПа (DAC):Burr Brown PCM 1792A
Тип звукоснимателя:MM/MC
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi

Особенности

ЖК-дисплей:Да

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR), 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), Ethernet (LAN), 3 х цифровой оптический
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Пульт ДУ:да
Габариты (ШхВхГ):430 х 135 х 375 мм
Вес:18 кг
Цвет:Золотистый
Отзывы о товаре Gold Note IS 1000 Delux Gold