Интегральный усилитель Hegel H120 White

Код: heg-H120w
107 285 грн
 
Інтегральний підсилювач, потужність 8 Ом: 2 х 75 Вт, частотний діапазон: 5 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,01%, габарити (Ш х В х Г): 430 х 100 х 350 мм, вага: 12 кг, колір: білий

Интегральный усилитель Hegel H120 White

Hegel H120 це інтегральний підсилювач з мережевими функціями. І якщо вам набридли стандартні – чорний і сріблястий – «кольору Hi-Fi», ви оціните корпус Hegel H120 білого кольору. Чисті лінії тут доповнені чітким OLED-дисплеєм з білими символами, що в цілому робить підсилювач дуже сучасним і мінімалістичним дизайном. Єдиний мінус такого свіжого підходу до стилю – ваші інші компоненти можуть здаватися дещо застарілими на тлі новачка. Але це, схоже, лише підтверджує філософію Hegel – прибирати всі малозначне, залишати тільки насолоду музикою. Hegel H120 буквально проситься бути єдиним Hi-Fi-компонентом на увазі в сучасному будинку.    

Витончено заокруглена передня панель з алюмінію забезпечена лише 6.35-мм роз'ємом для навушників і двома регуляторами, які плавно змінюють гучність і дозволяють вибрати вхід. На тиловій – входи для аналогових сигналів на XLR - і двох парах RCA роз'ємів, один з яких можна перейти в режим постійного посилення (Home Theater input). Цифрові виходи – три оптичних, USB і один коаксіальний, а також – роз'єм Ethernet, що дозволяє апарату стримить музику через UPnP/DLNA або AirPlay. Підсилювача Hegel H120 забезпечена можливість інтеграції в системи розумного будинку з управлінням з телефону або планшета. У комплекті є пульт, який дозволяє управляти всіма функціями і навіть може відключати дисплей.    

Технологія SoundEngine 2 відкидає традиційне використання негативного зворотного зв'язку, застосовуючи при цьому форму локальної позитивної зворотного зв'язку, що забезпечує видатні результати. Простіше кажучи, ця фірмова технологія дозволяє домогтися дуже низьких рівнів спотворення, дуже високого коефіцієнта демпфування, забезпечуючи тотальний контроль над колонками, набагато більш ефективний, ніж очікуєш від 75-ватного підсилювача. Цифрові ланцюга підтримують дозвіл 24 біт/192 кГц по коаксіальному, оптичному і мережевого інтерфейсу, а USB-вхід обмежений 24 біт/96 кГц.

Hegel H120 має Apple Airplay, Spotify Connect IP Control, Control4 і потокову передачу UPnP. Додаткові функції будуть пропонуватися безкоштовно з використанням простого оновлення програмного забезпечення. Всі входи налаштовуються для обходу гучності, тому ви можете інтегрувати їх в домашній кінотеатр або (наприклад) з Bluesound або Sonos. Все, що ви хочете, ви можете зробити це з H120.

 

Характеристики Hegel H120 White

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х75 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:100
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.01
Функции/возможности:USB, Ethernet (сетевой)
Беспроводное подключение:AirPlay

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR), 1 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN), 3 х цифровой оптический
Выходы:1 х линейный (RCA)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):430 х 100 х 350 мм
Вес:12 кг
Цвет:Белый
Отзывы о товаре Hegel H120 White