Интегральный усилитель Hegel H390 Black

Код: heg-H390b
279 285 грн
 
Інтегральний підсилювач, потужність: 2 х 250 Вт (8 Ом), 2 х 420 Вт (4 Ом), частотний діапазон: 5 - 180000 Гц, співвідношення с/ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,01%, підтримка AirPlay, протоколів DLNA, габарити (Ш х В х Г): 440 х 145 х 430 мм, вага: 20 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Hegel H390 Black

Інтегральний підсилювач Hegel H390 – другий «по старшинству» у модельному ряду цієї компанії (після Hegel H590), покликаний замінити знятий з виробництва заслужений H360. Традиційна якість звучання Hegel в апараті органічно поєднується із найсучаснішим функціоналом.

Підсилювач Hegel H390 забезпечує звук світового класу, приголомшливу потужність і має чудову функціональність, він пропонує продуктивність, близьку до еталонних апаратів Hegel, при цьому його ціна практично вдвічі менша. 

Апарат забезпечує виняткову роздільну здатність та музичну якість, що зазвичай зустрічається тільки в референсних продуктах, але за розумною ціною.

Це повстання проти створення "примусу" споживачів до інтерфейсу користувача, визначеного виробником підсилювача / стрімера. H390 відіграє важливу роль у прагненні Hegel до того, щоб основні джерела звучали якнайкраще.
H390 призначений не тільки для аудіофілів, це апарат для всієї родини.

Незвичайна музичність та природний чистий звук
В основі підсилювача Hegel H390 лежить запатентована секція підсилювача SoundEngine 2 Hegel. Спочатку технологія була розроблена засновником та головним інженером компанії Бентом Холтером більше 20 років тому на замовлення телекомунікаційного холдингу

За допомогою SoundEngine здійснюється динамічна корекція сигналу в каскадах підсилювача, що дозволяє мінімізувати нелінійні спотворення, що виникають. SoundEngine виправляє ефект відсікання, характерний для підсилювачів класу АВ та похибки динамічного діапазону сигналу при його проходженні за звукопідсилювальними схемами. На відміну від звичнішого ланцюжка загальної ООС, у разі корекція використовується локально і щоразу стосовно наступним каскадам посилення.

Іншими словами, SoundEngine 2 багато в чому працює як навушники з шумопоглинанням. Комп'ютер всередині аналізує сигнал, що входить у підсилювач, і порівнює його з тим, що виходить на виході. Комп'ютер віднімає різницю (спотворення) і потім додає її до музики, але у зворотній фазі. В результаті SoundEngine без будь-яких затримок усуває майже всі помилки, допущені підсилювачем.

Комутаційні можливості
На задній панелі апарату розміщено пару балансових XLR та дві пари аналогових входів RCA. Вони, як і решта входів, можуть мати змінний або фіксований рівень. Що стосується цифрової частини, всі цифрові входи отримали маршрутизацію через DSP USB. Це дозволило H390 відтворювати MQA та DSD через SPDIF, а також додатково зменшило джиттер.

Сигнал з будь-якого з входів можна скомутувати безпосередньо на кінцевий підсилювач, минаючи попередні каскади та регулювання гучності. Ця функція може стати в нагоді не тільки для інтеграції в домашній кінотеатр, але і для сумісності з різними мультирумними джерелами - наприклад, Sonos.

У підсилювачі реалізовані найсучасніші технології стрімінгу: тут присутні Spotify, UPnP та AirPlay. Не забуті й мультирумні можливості: «з коробки» апарат підтримує Control4, але також може бути реалізований і будь-який інший дуплексний IP-протокол.

Характеристики Hegel H390 Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х150 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:5 Гц – 180000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:100
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.01
Функции/возможности:USB, Ethernet (сетевой)
Беспроводное подключение:AirPlay

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR), 1 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN), 3 х цифровой оптический
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х цифровой коаксиальный

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):440 х 145 х 430 мм
Вес:20 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Hegel H390 Black