Интегральный усилитель Hegel H600 Black

Код: heg-H600b
494 285 грн
 
Інтегральний підсилювач, ЦАП ESS ES9038Q2M, вихідна потужність: 2 x 303 Вт при 8 Ом, двойное моно, діапазон частот: 5 - 100000 Гц, співвідношення сигнал/шум: > 100 дБ, ROON-ready, чинник демпфування: 4000, технологія SoundEngine2, габарити: 171 x 430 x 445 мм. вага: 22 кг , колір: чорний

Интегральный усилитель Hegel H600 Black

H600 – це інтегрований підсилювач. Маючи потужність 303 Вт при 8 Ом, коефіцієнт демпфування 4000 і можливість приводу на 2 Ом, цей потужний підсилювач може впевнено і легко керувати будь-якою акустичною системою.

Підсилювач виконаний у дизайні подвійне моно, що максимально наближає його до продуктивності двох монопідсилювачів в одному корпусі. Він може похвалитися ультрасучасним підсилювачем з надзвичайно точним регулятором гучності, який використовується в еталонному підсилювачі P30A. Усі електронні схеми розробляються власними силами та використовуються лише компоненти найвищої якості.

Це дає безпрецедентний контроль за процесом посилення. Інженери впровадили новітню технологію корекції SoundEngine2, за допомогою якої отримано аудіосигнал, максимально наближений до вихідного запису. В результаті виходить надзвичайно широка та глибока звукова сцена з неймовірним динамічним діапазоном та приголомшливим контролем низьких частот. Цей підсилювач розкриває всі деталі та нюанси в музиці. Все, що вам потрібно зробити, це підключити пару дійсно хороших динаміків на ваш вибір.

Цифро-аналоговий перетворювач H600 має ідеальну конструкцію, що забезпечує чисту якість звуку без будь-якої повторної або дискретизації, що підвищує. ЦАП оснащений великим лінійним джерелом живлення, що забезпечує чисту та стабільну роботу, та екранований товстою сталевою пластиною, що виключає перешкоди від іншої електроніки всередині підсилювача. В результаті виходить ультрасучасний цифро-аналоговий перетворювач з неймовірною роздільною здатністю та плавністю роботи.

Корпус виготовлений з алюмінію для покращення якості звуку. Він включає міцне нижнє шасі і верхню кришку з вентиляційними отворами, фрезерованими в два шари для додаткової жорсткості і повітряного потоку. Великі алюмінієві ніжки із захистом від подряпин забезпечують чудову стійкість та знижують вібрацію, в той час як високоякісні роз'єми RCA та оптимізоване розташування аналогових та цифрових роз'ємів забезпечують менший рівень шуму та кращий поділ каналів. Великі ручки керування оснащені сенсорним керуванням, що робить керування цим підсилювачем легким та інтуїтивно зрозумілим. Вони також мають дуже приємні тактильні відчуття, що робить кожне регулювання приємним.

H600 оснащений повним переліком опцій потокової передачі. Він підтримує потокову передачу по локальній мережі UPnP, Spotify Connect, Airplay 2, Tidal Connect та Roon Ready. Однак це лише початок. Цей високорозвинений механізм потокової передачі гарантує, що підсилювач завжди буде в курсі останніх можливостей потокової передачі вашої музики. H600 також легко налаштовується, щоб забезпечити його відповідність будь-яким умовам експлуатації. Усі цифрові входи, крім USB, мають функцію розпізнавання сигналу. Це означає, що будь-який пристрій, підключений до цих входів, може активувати підсилювач і налаштувати його на потрібний вхід.

Характеристики Hegel H600 Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобританія
Мощность усилителя:2х600 Вт (4 Ом)
Диапазон частот:5 Гц – 100000 Гц
Соотношение сигнал/шум:> 100 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC)
Тип ЦАПа (DAC):ESS ES9038Q2M
Беспроводное подключение:AirPlay
Воспроизвидение аудио файлов:MP3, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSF, DFF, AAC, PCM, MQA, Ogg

Особенности

Алюминиевая передняя панель и регуляторы:Да

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 2 х балансный (XLR), 2 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN), 3 х цифровой оптический
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х цифровой коаксиальный

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороїдальний трансформатор
Габариты (ШхВхГ):171 x 430 x 445 мм
Вес:22 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Hegel H600 Black