Интегральный усилитель Hegel H95 Black

Код: heg-H95b
72 885 грн
 
Інтегральний підсилювач, потужність: 2 х 60 Вт (8 Ом), частотний діапазон: 5 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,01%, підтримка AirPlay, протоколів DLNA, габарити (Ш х В х Г): 430 х 100 х 350 мм, вага: 10.6 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Hegel H95 Black

Hegel H95 — інтегральний підсилювач, який прийшов на зміну популярної моделі H90. У поєднанні з фірмовим якістю звучання Hegel в його конструкцію були закладені широкі можливості для апгрейда. Він запозичив у старших моделей H120 і H190 більш сучасну програмну платформу практично в повному обсязі, що значно розширило його можливості.

У ньому встановлено той же ЦАП, що й у старших підсилювачах, а платформа заточена на регулярне оновлення, завдяки чому апарат залишатиметься актуальним протягом довгих років. Оновлюється він через Інтернет та екранне меню. Із мережевих підключень йому доступні UPnP, Spotify та Apple AirPlay.

Зчеплення H95 з технічної точки зору "коефіцієнт демпфування" до 20 разів вище, ніж у середньому по галузі. Це забезпечує динамічний, рухливий та потужний басовий відгук, і саме тому 60 Вт вихідної потужності більш ніж достатньо для впевненого звучання складних динаміків.

H95 не тільки змінюється з часом, але й змінюється відповідно до ваших потреб. Всі входи конфігуруються як входи з фіксованим рівнем, що дозволяє легко інтегрувати H95 до домашнього кінотеатру або існуючої багатокімнатної системи. Також є високоякісний вихід для навушників, регульований попередній вихід для підключення сабвуфера або іншого обладнання та елегантний інформативний OLED-дисплей. Це робить його ідеальним центральним двигуном вашої системи. Не треба турбуватися про майбутні доповнення.

Перехід до класного дизайну і фірмового якості звуку Hegel з безліччю входів і можливостей відтворення дозволить вам створити дивовижну багатофункціональну систему. Це розум. 

Характеристики Hegel H95 Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Мощность усилителя:2х60 Вт (8 Ом), 2x60 Вт (8 Ом, класс А)
Диапазон частот:5 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:100
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.01
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Ethernet (сетевой)
Беспроводное подключение:AirPlay

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN), 3 х цифровой оптический
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):430 х 100 х 350 мм
Вес:10.6 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Hegel H95 Black