Интегральный усилитель Musical Fidelity M5si Silver

Код: MF-M5sis
72 150 грн
 
Інтегральний підсилювач, ЦАП, фонокоректор MM, потужність 8 Ом: 2 х 150 Вт, частотний діапазон: 10 - 20000 Гц, співвідношення с/ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,01%, габарити (Ш х В х Г): 440 х 100 х 405 мм, вага: 14.6 кг, колір: срібло

Интегральный усилитель Musical Fidelity M5si Silver

Інтегральний підсилювач Musical Fidelity M5si – перший та єдиний представник нової лінійки M5s. За ідеологією, конструктивом та основними показниками він ближче до Musical Fidelity M6si, ніж до бюджетного Musical Fidelity M3si.

Функціонал підсилювача Musical Fidelity M5si легко оцінити, розглянувши його ззаду. Комутатор входів розрахований на п'ять входів – чотири лінійні та Phono для ММ-головок. Зауважу, що фонокоректори Musical Fidelity, навіть недорогі, завжди були спроектовані дуже грамотно. Один з лінійних входів, Aux 1, повзунковим перемикачем переводиться в режим Home Theater, і в цьому випадку сигнал подається безпосередньо на підсилювач потужності, а регулювання здійснюються в AV-процесорі. Передбачено і зовнішнє управління по 12-вольтовому тригеру, причому наскрізному, з виходом. Лінійних виходів два – фіксований та регульований, що дає можливість наростити архітектуру системи. Але головна фішка M5si, звичайно, ЦАП з асинхронним входом USB, що приймає сигнал до 24/96. Не рекордні на наш час параметри, але все краще, ніж 44/16 і цілком достатні для прилучення до цифрового аудіо. І нарешті, акустичні клеми – ізольовані WBT, які відповідають вимогам безпеки. Вихідна потужність підсилювача 2 х 150 Вт при 8-омному навантаженні, і це дуже солідний показник.

Канали зібрані на загальній друкованій платі, але живляться від різних обмоток трансформатора і власних випрямлячів з конденсаторами, що згладжують 10000 мкФ х 80 В. Плюсові і мінусові шини, широкі і короткі, теж розділені по каналах. Це правильне рішення, що забезпечує підвищену динаміку та найкраще перехідне згасання. У вихідних каскадах потужні транзистори запаралелені у плечі попарно, що дозволяє видати в навантаження підвищений струм. У схемі є релейний захист, що відключає акустику з появою на виході підсилювача постійної напруги.

Характеристики Musical Fidelity M5si Silver

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобританія
Мощность усилителя:2х150 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:100
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.01
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор
Тип звукоснимателя:MM

Особенности

Прямое усиление CD:Так

Входы/выходы

Входы:USB, Phono (фонокорректор), 4 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):440 х 100 х 405 мм
Вес:14.6 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Musical Fidelity M5si Silver