Интегральный усилитель Musical Fidelity M6si Silver

Код: MF-M6sis
106 860 грн
 
Інтегральний підсилювач, фонокоректор, потужність 8 Ом: 2 х 220 Вт, частотний діапазон: 10 - 20000 Гц, співвідношення с/ш: 107 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,007%, габарити (Ш х В х Г): 440 х 125 х 405 мм, вага: 16.6 кг, колір: срібло

Интегральный усилитель Musical Fidelity M6si Silver

Musical Fidelity M6si побудований за триблочною схемою, що складається з двох ідентичних підсилювачів потужності та моноблочного попереднього підсилювача. Живлення підсилювачів потужності та блоку попередніх підсилювачів здійснюється від роздільних джерел з потужними конденсаторами, що фільтрують. Незважаючи на моноблочне виконання попереднього підсилювача, інженери вжили спеціальних заходів для забезпечення максимальної ідентичності характеристик лівого та правого каналів.

У M6si широко використовується технологія поверхневого монтажу елементів на базі фірмових прецизійних комплектуючих SMD Musical Fidelity. Це дозволило суттєво скоротити електричний шлях аудіо сигналу, а також знизити вплив паразитних ємностей та індуктивності друкованих провідників на якість звуку. Тепер навіть найскладніші та найдинамічніші твори відтворюватимуться з максимальною точністю та реалізмом.

Розширене комутаційне оснащення дозволяє підключити до M6si всі сучасні джерела аудіо сигналу. У M6si передбачений порт для підключення вінілового плеєра. Вбудований високоякісний фонокоректор сумісний з MM і MC картриджами. Для відтворення цифрової потокової музики в M6si передбачено порт USB.

Апарат має низький коефіцієнт нелінійних спотворень (0,007% в діапазоні від 20 Гц до 20 кГц), високу вихідну потужність (220 Вт при 8 Ом) і підвищений коефіцієнт демпфування. Мінімальний рівень перехресних перешкод дозволяє порівнювати M6si з аудіофільськими моноблочними підсилювачами. Вбудований M6si високоякісний цифроаналоговий перетворювач підтримує відтворення цифрового потоку даних з розрядністю 24 біт і частотою квантування 96 кГц.

Характеристики Musical Fidelity M6si Silver

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Мощность усилителя:2х220 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:107
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.007
Функции/возможности:Встроенный фонокорректор
Тип звукоснимателя:MM/MC

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), USB, Phono (фонокорректор), 4 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), на 1 пару АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:680 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 х 125 х 405 мм
Вес:16.6 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Musical Fidelity M6si Silver