Интегральный усилитель Musical Fidelity M8-xi Black

Код: MF-M8xib
234 000 грн
 
Підсилювач, стерео, ЦАП 24Бит/192кГц, потужність: 2 х 550 Вт 8 Ом, частотний діапазон: 10 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 80 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,005%, пульт ДК, габарити (Ш х В х Г): 440 x 125 x 400 мм, вага: 30 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Musical Fidelity M8-xi Black

Компанія Musical Fidelity представила топовий інтегральний підсилювач M8xi із вбудованим блоком ЦАП. Концепція роздільних компонентів, поєднаних в одному корпусі, тут доведена до абсолюту — фактично в Musical Fidelity M8xi під одним дахом розмістилися висококласний ЦАП, попередній підсилювач та два монофонічні підсилювачі потужності. У компоненті реалізовано роздільне живлення кожного блоку, а для кожного моноблоку використовується свій тороїдальний силовий трансформатор.

Musical Fidelity M8xi - це топовий інтегральний підсилювач із вбудованим блоком ЦАП. Концепція роздільних компонентів, поєднаних в одному корпусі, тут доведена до абсолюту — фактично в Musical Fidelity M8xi під одним дахом розмістилися висококласний ЦАП, попередній підсилювач та два монофонічні підсилювачі потужності. Підсилювач розвиває до 550 Ватт при роботі на навантаження номінальним опором 8 Ом, а в піку Musical Fidelity M8xi готовий віддати до 1,6 кВт навантаження 2 Ома. Такі вражаючі потужнісні показники вселяють упевненість, що підсилювач здатний впоратися практично з будь-якою акустикою, що пропонується на ринку.

Блок ЦАП побудований на базі чіпів PCM5242 від Texas Instruments, що дозволяє обробляти цифрові потоки з параметрами до 24 біт / 192 кГц. Крім пари коаксіальних та пари оптичних цифрових входів (оптичні входи обмежені за роздільною здатністю 24 біт / 96 кГц), Musical Fidelity M8xi оснащений портом USB type B для підключення комп'ютера. Є тут коаксіальний та оптичний цифрові виходи. Для мінімізації джиттера в блоці ЦАП реалізовано передискретизацію з повторною синхронізацією. Аналогова комутація також велика і різноманітна — два балансові та чотири небалансні входи доповнені балансним і небалансним виходами з попереднього підсилювача та небалансним лінійним виходом. Один із небалансних входів може бути налаштований як вхід підсилювача потужності, що буде корисним при інтеграції підсилювача в систему домашнього кінотеатру із загальною парою акустики для фронтальних каналів та стерео.

Регулятор гучності Musical Fidelity M8xi повністю дискретний, з рекордно низьким неузгодженістю каналів, що не перевищує за запевненнями виробника позначку 0,2 дБ. Товста лицьова панель з анодованого алюмінію та литі радіатори охолодження вихідних каскадів на боковинах корпусу надають дизайну вишуканої ґрунтовності.

Характеристики Musical Fidelity M8-xi Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:80
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC)
Тип ЦАПа (DAC):24Бит/192кГц
Тип звукоснимателя:нет

Особенности

Цифровой поток (USB):24 бит / 96 кГц

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), 2 х цифровой оптический, 2 х цифровой коаксиальный, 4 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR), 1 х цифровой оптический, на 4 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороідальний трансформатор
Потребляемая мощность:2000 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 х 125 x 400 мм
Вес:30 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Musical Fidelity M8-xi Black