Интегральный усилитель Musical Fidelity NuVista 800 Black

Код: MF-NV800b
382 200 грн
 
Підсилювач, потужність: 2 х 330 Вт (8 Ом), частотний діапазон: 10 - 30000 Гц, співвідношення с/ш: 107 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,005%, Bi/Tri-amping, габарити (Ш х В х Г): 483 x 187 x 510 мм, вага: 39 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Musical Fidelity NuVista 800 Black

Інтегральний підсилювач Musical Fidelity NU-Vista 800 знаходиться на вершині мистецтва Musical Fidelity, створений для справжніх цінителів звуку та меломанів. До складу серії NU-Vista входить інтегральний підсилювач NU-Vista 800 із нищівною потужністю, неймовірно прозорим, абсолютно нейтральним, комфортним та дуже красивим звучанням. Унікальне поєднання якостей досягнуто завдяки вихідним каскадам, успадкованим від флагманського підсилювача потужності Titan, та попередньої секції на нувісторах.

Musical Fidelity відродила легендарну серію, випустивши інтегральний підсилювач Nu-Vista 800, але вже на принципово новому технологічному рівні. Вперше в історії Hi-Fi нувістори використовуються на платі з поверхневим монтажем, розробленою методом CAD/CAM-проектування, що дозволило звести до мінімуму шляхи проходження сигналу та мінімізувати взаємний вплив елементів.

Нувістор – мініатюрна радіолампа, виконана в метало-керамічному корпусі. Від звичайних ламп відрізняється високою надійністю, тривалим терміном служби, відсутністю мікрофонного ефекту, розширеним діапазоном робочих температур, малими шумами та зразковою лінійністю. Це дозволяє створювати підсилювачі з надзвичайно малими спотвореннями при мінімальному негативному зворотному зв'язку або навіть її повній відсутності, що забезпечує у свою чергу високу швидкість наростання напруги та чудові перехідні характеристики.

Завдяки вихідній потужності 2 х 300 Вт, енергоємному блоку живлення з трансформатором 1,5 кВт і можливості віддавати в навантаження струм до 200 А в піку, Nu-Vista 800 здатний вдихнути життя в будь-яку, навіть найскладнішу для розгойдування акустичну систему. Musical Fidelity - перша у світі компанія, яка застосувала нувістори в аудіотехніці класу High End. Легендарна лінійка NU-Vista складається з повних підсилювачів NU-Vista 800 і 600, CD програвача NU-Vista CD, та фонокоректора NU-Vista Vinyl.

Характеристики Musical Fidelity NuVista 800 Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:гибридный
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Диапазон частот:10 Гц – 30000 Гц
Соотношение сигнал/шум:107
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС
Тип звукоснимателя:нет

Входы/выходы

Входы:1 х балансный (XLR), 4 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA)

Дополнительно

Потребляемая мощность:900 Вт / 130 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):483 x 187 x 510 мм
Вес:39 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Musical Fidelity NuVista 800 Black