Интегральный усилитель NAD C 399

Код: NADC399BLK
102 379 грн
 
Гібридний цифровий підсилювач nCore, безперервна потужність: 180 Вт на канал 8/4 Ом, миттєва потужність: 250 Вт на канал, ЦАП ESS Sabre 32 бит/384 кГц, THD (20 Гц - 20 кГц) <0.02%, Bluetooth, габаритні розміри (Ш х В х Г) 435 x 120 x 390 мм, вага нетто: 11,2 кг

Интегральный усилитель NAD C 399

Будучи новим флагманом серії інтегральних підсилювачів NAD Classic, підсилювач C 399 HybridDigital DAC Amplifier піднімає на новий рівень прагнення NAD до довговічності та звукової досконалості.

C 399 застосована схема підсилювача NAD Hypex HybridDigital nCore, яка досі була доступна тільки в підсилювачах серії Masters . Його цифрова частина побудована на базі 32-бітного/384 кГц ЦАП ESS Sabre, того ж чіпа, який використовується у знаменитих підсилювачах NAD серій M10 та M33 Masters.

C 399 – перший підсилювач, у якому реалізовано останнє покоління технології модульної конструкції NAD (MDC). MDC2 дозволяє користувачам додавати додаткові модулі, які забезпечують такі функції, як потокове відтворення музики в кількох кімнатах BluOS та корекція приміщення Dirac Live.

Підсилювач HybridDigital nCore моделі C 399, що перекочував із серії Masters компанії NAD, здатний видавати 180 Вт на канал безперервної потужності і 250 Вт на канал миттєвої потужності. Високоефективний і напрочуд потужний, підсилювач HybridDigital nCore здатний легко відтворювати музичні перехідні процеси. Конструкція відома своєю широкою смугою пропускання, рівною частотною характеристикою, чистим кліпуванням з миттєвим відновленням, високою струмовою здатністю та стабільністю при роботі з вимогливими акустичними низькоомними навантаженнями. Шум та спотворення зникаюче малі за будь-яких умов експлуатації. У незначному рівні гармонійних спотворень переважають благотворні в звуковому відношенні друга та третя гармоніки. Конструкція Hypex nCore дозволяє C 399 відтворювати нейтральний звук без спотворень навіть на дуже високих рівнях прослуховування, з вишуканою деталізацією, чудовою передачею простору та захоплюючою динамікою.

У серії Masters також використовується ЦАП високої роздільної здатності ESS Sabre 9028, що відрізняється практично нульовим рівнем джиттера синхронізації, ультранизким рівнем шуму та спотворень, а також широким динамічним діапазоном. ЦАП преміум-класу дозволяє C 399 відтворювати всі цифрові джерела з дивовижною музичністю, приголомшливою чистотою і точною передачею звуку.

Характеристики NAD C 399

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Диапазон частот:20 Гц – 20000 Гц (± 0.3 дБ)
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,005
Функции/возможности:Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение, Подключение 2 пар АС
Тип звукоснимателя:MM

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 2 х цифровой оптический, 2 х цифровой коаксиальный
Выходы:2 х выход на наушники , на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):435 x 120 x 390 мм
Вес:11.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре NAD C 399