Интегральный усилитель Pioneer A-40AE Black

Код: A40AEBMGP
22 000 грн
 
Підсилювач, потужність: 2 х 60 Вт (4 Ом), частотний діапазон: 10 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 106 дБ, ЦАП Wolfson 192 kHz / 24-бит, Direct, габарити (Ш х В х Г): 435 x 129 x 323 мм, вага: 8.2 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Pioneer A-40AE Black

Інтегрований підсилювач, 2x60 Вт, створений у рамках оригінальної концепції Direct Energy. Він має найновіший дизайн Direct Energy і забезпечує високі показники за співвідношенням "сигнал-шум" для створення масштабного та природного звукового поля.

Модель оснащена ізольованим джерелом живлення, великими конденсаторами, що виготовляються на індивідуальне замовлення, функцією Direct, режимом Power Amp Direct, алюмінієвою ручкою регулювання гучності/передньої панеллю та входом Phono MM. Завдяки цим характеристикам досягається чіткість та чистота звуку, що дозволяють почути твори так, як їх задумали автори та виконавці.

Цей інтегрований підсилювач поєднує гнучкість підключення і м'яке звучання. Завдяки п'яти лінійним входам, фонокоректору з рухомим магнітом і вбудованому ЦАП Wolfson 192 кГц/24 біт A-40AE може стати основою серйозної домашньої аудіосистеми. А класичний дизайн та дружній інтерфейс дають можливість легко керувати звуком. A-40AE, незважаючи на досить доступну ціну, цілком здатний стати для аудіофіла-початківця першим кроком по Hi-Fi-сходах.

Головний конденсатор, який визначає якість звуку підсилювача, створений у співпраці з компанією ELNA. Логотип Pioneer на ізоляції засвідчує, що це ексклюзивний аудіоконденсатор, що забезпечує неперевершену чистоту звуку.

Модель A-40AE оснащена функцією Direct, яка дозволяє обходити всі ланцюги, крім ланцюга регулювання гучності, для досягнення чистоти звуку, що відповідає музичному матеріалу. Ця функція має на увазі не просте перемикання, а точне налаштування, результат якого забезпечує загальне покращення музичності підсилювача.

Демпфери, що перешкоджають виникненню стоячих хвиль, мають спеціальну форму: всередині відсутні паралельні стінки, щоб запобігти резонансу об'ємного резонатора. Це робить локалізацію звуку, тон і звукоряд чистішим, сприяє безперешкодному з'єднанню каналів та покращенню відгуку на короткі звукові сигнали.

Модель A-40AE оснащена входом Phono (MM), за допомогою якого можна підключити до підсилювача програвач, щоб насолоджуватися високоякісним звуком з вінілових пластинок.

Характеристики Pioneer A-40AE Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Японія
Мощность усилителя:2х60 Вт (4 Ом), 2х30 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:106
Функции/возможности:Встроенный ЦАП (DAC), Подключение 2 пар АС
Тип ЦАПа (DAC):Wolfson 192 kHz / 24-бит
Тип звукоснимателя:MM

Особенности

Алюминиевая передняя панель и регуляторы:Так

Входы/выходы

Входы:Phono (фонокорректор), 4 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники, на 2 пары АС, 1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный

Дополнительно

Пульт ДУ:Так
Потребляемая мощность:150 Вт / 0,2 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):435 x 129 x 323 мм
Вес:8.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Pioneer A-40AE Black