Интегральный усилитель Pioneer A-40AE Silver

Код: A40AESMGP
22 000 грн
 
Клас D, ЦАП Wolfson 24 бит/192 кГц, ММ-фонокоректор, потужність 2 х 60 Вт (4 Ом)/2 x 30 Вт (8 Ом), функція Direct, відношення сигнал/шум: 106 дБ, частотний діапазон: 10 - 100000 Гц, габарити: 435 x 129 x 323 мм, вага: 8.2 кг, колір: сріблястий

Интегральный усилитель Pioneer A-40AE Silver

Інтегрований підсилювач, 2x60 Вт, створений у рамках оригінальної концепції Direct Energy. Він має найновіший дизайн Direct Energy і забезпечує високі показники за співвідношенням "сигнал-шум" для створення масштабного та природного звукового поля.

Новий вбудований підсилювач від компанії Pioneer створений в рамках оригінальної концепції Direct Energy. Він має найновіший дизайн Direct Energy і забезпечує високі показники за співвідношенням "сигнал-шум" для створення масштабного та природного звукового поля. Модель оснащена ізольованим джерелом живлення, великими конденсаторами, що виготовляються на індивідуальне замовлення, функцією Direct, режимом Power Amp Direct, алюмінієвою ручкою регулювання гучності/передньої панеллю та входом Phono MM. Завдяки цим характеристикам досягається чіткість та чистота звуку, що дозволяють почути твори так, як їх задумали автори та виконавці.

Цей інтегрований підсилювач поєднує в собі гнучкість підключення і м'яке звучання. Завдяки п'яти лінійним входам, фонокоректору з рухомим магнітом і вбудованому ЦАП Wolfson 192 кГц/24 біт A-40AE може стати основою серйозної домашньої аудіосистеми. А класичний дизайн та дружній інтерфейс дають можливість легко керувати звуком. A-40AE, незважаючи на досить доступну ціну, цілком здатний стати для аудіофіла-початківця першим кроком по Hi-Fi-сходах.

Головний конденсатор, який визначає якість звуку підсилювача, створений у співпраці з компанією ELNA. Логотип Pioneer на ізоляції засвідчує, що це ексклюзивний аудіоконденсатор, що забезпечує неперевершену чистоту звуку.

Модель A-40AE оснащена функцією Direct, яка дозволяє обходити всі ланцюги, крім ланцюга регулювання гучності, для досягнення чистоти звуку, що відповідає музичному матеріалу. Ця функція має на увазі не просте перемикання, а точне налаштування, результат якого забезпечує загальне покращення музичності підсилювача.

Для клем підключення акустичних систем використовується немагнітний матеріал, що менш проводить зовнішні перешкоди і передає сигнал на колонки із збереженням його чистоти. Модель A-40AE оснащена двома комплектами виходів на акустичні системи (A, B), які можна використовувати окремо або паралельно, а також високоякісними прозорими клемами для надійного підключення акустичних систем.

Модель A-40AE оснащена входом Phono (MM), за допомогою якого можна підключити до підсилювача програвач, щоб насолоджуватися високоякісним звуком з вінілових пластинок.

Оптичні та коаксіальні цифрові входи дозволяють підключити до пристрою телевізор або інші аудіопрогравачі та насолоджуватися високою якістю звуку. Також підсилювач підтримує звук у форматах Hi-Res Audio із можливістю досягнення частоти дискретизації до 192 кГц.

Модель A-40AE оснащена високоякісною алюмінієвою ручкою регулювання гучності. Вона дуже міцна і робить зовнішній вигляд підсилювача ще стильнішим. Алюмінієва передня панель без зайвих елементів також додає шарму під час прослуховування музики.

Характеристики Pioneer A-40AE Silver

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Япония
Мощность усилителя:2х60 Вт (4 Ом), 2х30 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 106 дБ (линейный вход), > 81 дБ (ММ-вход)
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,04
Функции/возможности:Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Регулировка баланса, Подключение 2 пар АС
Тип ЦАПа (DAC):Wolfson 24 бит / 192 кГц (WM8718)
Тип звукоснимателя:MM

Особенности

Алюминиевая передняя панель и регуляторы:Да

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, Phono (фонокорректор), 6 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:да
Потребляемая мощность:150 Вт / 0,2 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):435 x 129 x 323 мм
Вес:8.2 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Pioneer A-40AE Silver