Интегральный усилитель Rega Elicit MK5

Код: rega-elicmk5
103 200 грн
 
Інтегральний підсилювач, ЦАП, вихідна потужність: 2 х 127 Вт, (6 Ом), діапазон частот: 10 Гц – 85 кГц, гармоніки: 0,007%, аудіо ЦАП: 24-біт/192 кГц, фонокорректор: ММ-тип, 2 мВ /47 кОм/220 пкФ, габарити: 432 x 82 x 340 мм. вага: 12,5 кг , колір: чорний

Интегральный усилитель Rega Elicit MK5

MK5-версія підсилювача Elicit постачається в шасі повної ширини, передня панель якого була підтяжкою обличчя, щоб відповідати всій частині лінійки Rega. Усередині схема класу A/B, яка обіцяє 105 Вт у 8 Ом і 127 Вт 6 Ом. (Немає згадки про навантаження 4 Ом). Секція попереднього підсилювача бере свої сигнали від висококласного підсилювача Aetheos з дискретною конструкцією на основі FET і об'ємним горщиком ALPS.

Проте в Elicit MK5 Rega також вставили ЦАП всередину, щоб грати в пастку на цифрових потоках, що надходять у її коаксіальні роз'єми задньої панелі та роз'єми TOSLINK (але без USB). На цій Резі кажуть: "Гальванічно/оптично ізольовані цифрові входи використовують ІС приймача Wolfson S/PDIF, щоб забезпечити виняткову деталізацію та ясність від будь-якого під'єднаного джерела. Вихід забезпечується дискретною схемою лінійного драйвера Wolfson DAC і Rega".

Для вінілових головок «високо» фоно-вхід MM розміщений поруч із чотирма лінійними входами, стрічковою петлею, виходом попереднього підсилювача та прямим входом (підсилювач потужності), останній із яких корисний для зациклювання в високочастотному фільтрі сабвуфера.

Роз'єм для навушників на передній панелі, який, згідно з Rega, «був сконфігурований у такий спосіб, що перемикання динаміків виконується реле вимкнення звуку на виході, щоб уникнути перешкоди шляху сигналу», завершує набір функцій Elicit MK5.

Характеристики Rega Elicit MK5

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобританія
Мощность усилителя:2х105 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 85000 Гц
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.007
Функции/возможности:Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Подключение 2 пар АС
Тип ЦАПа (DAC):24Бит/192кГц
Тип звукоснимателя:MM

Особенности

Алюминиевая передняя панель и регуляторы:Да

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, 8 x линейный (RCA)
Выходы:1 х выход на наушники, на 2 пары АС, 3 х линейный (RCA)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороїдальний трансформатор
Потребляемая мощность:375 Вт
Габариты (ШхВхГ):432 x 82 x 340 мм
Вес:12.5 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Rega Elicit MK5