Интегральный усилитель Rotel RA-6000 Silver

Код: 244715
202 500 грн
 
Стереопідсилювач, мережевий, вих. потужність 2 х 200 Вт (8 Ом), 2 х 350 Вт (4 Ом), підтримка формату PCM 32 біт / 384 кГц, ЦАП: Texas Instruments, Bluetooth, пульт ДК, розміри (Ш х В х Г): 431 x 144 x 425 мм, вага: 17.6 кг, колір: срібло

Интегральный усилитель Rotel RA-6000 Silver

Rotel RA-6000 — це потужний стереопідсилювач, який забезпечує чистий і детальний звук для справжніх аудіофілів. За допомогою цього підсилювача ви зможете відчути кожну ноту та кожен інструмент у вашій улюбленій музиці.

Основні характеристики Rotel RA-6000 містять потужність 100 Вт на канал за 8 Ом, 6 входів для під'єднання різних джерел аудіосигналу, включно з входами для фонової музики та платиновими програвачами, а також можливість під'єднання до двох пар акустичних систем.

Підсилювач Rotel RA-6000 також обладнаний передовими компонентами та технологіями, як-от трансформатори з низьким рівнем шуму, багатосмуговий підсилювач класу AB і високоякісні конденсатори.

Завдяки всім цим характеристикам Rotel RA-6000 забезпечує чудовий звук, який потішить навіть найвимогливіших слухачів. Цей підсилювач — ідеальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися високоякісним звуком у своїй системі домашнього кінотеатру або музичній кімнаті.

Rotel відзначає 60-річний ювілей випуском моделей нової серії Diamond. Серія з двох моделей Rotel "Diamond Series" спеціально створена для того, щоб відзначити 60-річну спадщину бренда — непохитну прихильність якості та пристрасть до виняткового рівня звуку. Компанія була заснована 1961 року в Токіо, Японія, паном Томокі Тачика Та й відтоді його сім'я керує й керує брендом.

Серія Diamond складається з ЦАП/транспорту дисків Rotel DT-6000 та інтегрованого підсилювача Rotel RA-6000, у яких продемонстрована нова мова промислового дизайну, що підкреслює сучасні тенденції стилю й доповнює наявні компоненти Rotel, віддаючи данину поваги культовій спадщині бренда через покоління вже наявних в історію моделей. Як і належить особливому святі, обидва продукти серії Diamond забезпечують дуже високу якість звуку — на аудіофільському рівні, завдяки поєднанню схемотехніки, натхненної моделями Michi, разом із високоякісними замовними та добірними компонентами, що ставить нові продукти на вершину поточної лінійки Rotel.

Інтегровальний підсилювач A/B-класу Rotel RA-6000 продовжує еволюційну лінію моделі Rotel RA-1592MKII. Ювілейна модель отримала вдосконалену топологію схем з оптимізованими шляхами проходження сигналу. Зміни торкнулися критично важливих елементів джерела живлення. У результаті вдалося збільшити швидкість перехідних процесів і отримати чудову динаміку звучання. У моделі застосовується фірмова концепція Balanced Design Concept, яка передбачає використання ретельно продуманої схемотехніки та комплектуючих, які підробилися способом численних тестових прослуховування.

У блоці живлення Rotel RA-6000 встановлений великий фірмовий тороїдальний трансформатор і набір замовлених фольгових конденсаторів із перфорованими обкладками. Підсилювач має потужність 200 Вт на канал за 8 Ом і 350 Вт за чотириомного навантаження. У підсилювачі Rotel RA-6000 задіяний ЦАП Texas Instruments, який підтримує формати PCM до 32 біт/384 кГц і MQA у разі використання асинхронного USB-входу. На борту також є Bluetooth-модуль із підтримкою аудіокодеків aptX і AAC. «Інтегральник» отримав сертифікат Roon Tested і може працювати з програмним забезпеченням Roon. Підсилювач зібраний у металевому корпусі та має добре читаний дворядковий дисплей, встановлений у центрі фронтальної панелі. Для керування Rotel RA-6000 слугує штатний пульт ДК.

На тильній панелі Rotel RA-6000 є вихід Pre Out, набір лінійних входів (включно з балансним XLR) і вхід MM-лікокоригатора. Доступне під'єднання двох сабвуферів через відповідні RCA-роз'єми. Є набір цифрових S/PDIF-входів (по три коаксіальні та оптичні), асинхронний USB-порт і Ethernet-інтерфейс для під'єднання до локальної мережі, що дає змогу керувати підсилювачем через браузер. Є інтерфейс RS-232, ІЧ-порт і пара тригерних виходів. Для під'єднання АС слугують чотири пари гвинтових клем, за допомогою яких можна легко забезпечити дводротове під'єднання. На фронтальній панелі корпусу є 3,5 мм гніздо для навушників і USB-порт, призначений для під'єднання пристроїв Apple. 

Характеристики Rotel RA-6000 Silver

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х200 Вт (8 Ом)
Соотношение сигнал/шум:> 103 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,008
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой)
Тип ЦАПа (DAC):Texas Instruments 32Бит/384кГц
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Bluetooth

Входы/выходы

Входы:USB, Phono (фонокорректор), 3 x линейный (RCA), 3 х цифровой коаксиальный, 3 х цифровой оптический
Выходы:1 х с предусилителя (PRE OUT), 2 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 4 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:500 Вт / 0,5 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):431 x 144 x 425 мм
Вес:17,6 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Rotel RA-6000 Silver