Интегральный усилитель Rotel S14 Silver

Код: 244728
85 050 грн
 
Стереопідсилювач, мережевий, вих. потужність 2 х 80 Вт (8 Ом), 2 х 150 Вт (4 Ом), підтримка формату PCM 32 біт / 384 кГц, ЦАП: ESS, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi, Airplay2, розміри (Ш х В х Г): 430 х 93 х 345 мм, вага: 9.15 кг, колір: срібло

Интегральный усилитель Rotel S14 Silver

Rotel S14 — це високоякісний стереопідсилювач, який забезпечує виняткову чистоту звуку та потужність для справжніх аудіофілів. За допомогою цього підсилювача ви зможете насолодитися детальним і точним звуком у будь-якому музичному жанрі.

Основні характеристики Rotel S14 містять потужність 80 Вт на канал за 8 Ом і 120 Вт на канал за 4 Ом, 5 входів для під'єднання різних джерел аудіосигналу, зокрема вхід Bluetooth для бездротового передавання музики, а також можливість під'єднання до двох пар акустичних систем.

Підсилювач Rotel S14 також обладнаний високоякісними компонентами та технологіями, як-от трансформатори з низьким рівнем шуму, підсилювач класу AB, і багатошарові друковані плати для мінімізації перешкод.

Завдяки всім цим характеристикам, Rotel S14 забезпечує потужний і чистий звук, який залишиться незабутнім для будь-якої крейди. Цей підсилювач — ідеальний вибір для тих, хто шукає високоякісне аудіо у своїй системі домашнього кінотеатру або музичної кімнати.

Японський аудіобренд, який перетворив свою горду спадщину на інноваційні продукти для серйозних аудіофілів. Компанія анонсувала інтегрований мережевий стример Rotel S14. Пристрій забезпечує відтворення музики з високою продуктивністю за допомогою 32-розрядного ЦАП ESS Sabre, що живить сильноточні вихідні транзистори, що живляться від масивного тороїдального трансформатора, для точного та контрольованого звучання.

Rotel S14 може транслювати музику безпосередньо з популярних потокових сервісів, включно з Spotify, Tidal, Qobuz, а також відтворювати подкасти й інтернет-радіостанції. Крім онлайн-трансляції, Rotel S14 може обробляти музику, трансльовану через AirPlay 2 і Google Cast. Крім того, зовнішні джерела можуть бути під'єднані за допомогою коаксіальних, оптичних, аналогових входів RCA і PC-USB. Rotel також нехтувала Bluetooth з підтримкою аудіокодеку aptX HD від Qualcomm.

Пристрій "все в одному" забезпечує пряму трансляцію із широкого спектра музичних сервісів і має вбудоване посилення класу AB потужністю 150 Вт за 4 Ом плюс є роз'єм для навушників на передній панелі. Rotel S14 також постачається з новим алюмінієвим пультом дистанційного керування.

Компанія Rotel стверджує, що її новий підсилювач S14 зручний та інтуїтивно зрозумілий у використанні, а також пропонує під'єднання до мережі через дводіапазонний Wi-Fi або Ethernet. Передній дисплей пристрою може зображати повноколірну обкладинку альбому та зображати інформацію про назву, треку та виконавцю з обраної служби потокового передавання аудіо.

Характеристики Rotel S14 Silver

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Японія
Мощность усилителя:2х80 Вт (8 Ом)
Соотношение сигнал/шум:> 100 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,04
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой)
Тип ЦАПа (DAC):ESS 32Бит/384кГц
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth

Особенности

ЖК-дисплей:так

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN)
Выходы:1 х с предусилителя (PRE OUT), 1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороїдальний трансформатор
Потребляемая мощность:230 Вт / 0,5 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):430 х 93 х 345 мм
Вес:9,15 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Rotel S14 Silver