Интегральный усилитель Yamaha A-S701 II Black

Код: VEW0070
50 400 грн
 
Клас AB, ЦАП 24 бит/192 кГц, ММ-фонокоректор, потужність 2 х 160 Вт (4 Ом)/2 x 100 Вт (8 Ом), режим Pure Direct, відношення сигнал/шум: 99 дБ, імпенданс: 4 Ом, частотний діапазон: 10 - 100000 Гц, габарити: 435 x 151 x 387 мм, вага: 11.2 кг, колір: чорний

Интегральный усилитель Yamaha A-S701 II Black

Підсилювач A-S701 II Black створений з використанням накопиченого фірмою багатого досвіду та високого професіоналізму її співробітників. Розроблена на основі концепції Natural Sound (Природний звук), що передбачає відтворення будь-якої музики так, як вона звучить в реальності, і скрупульозно продумана від розробки схемного рішення до формування базової моделі звучання, ця модель, незважаючи на бюджетність, забезпечує високоякісний та музично насичений звук.

Схемне рішення ToP-ART та опорна основа ART Base забезпечують оптимальне звучання. Коли обробка та передача аудіосигналу прості та здійснюються безпосередньо, зменшується ймовірність негативного впливу на сигнал шумів та спотворень.

Створена фірмою Yamaha технологія проектування підсилювачів, що отримала назву ToP-ART, має на увазі симетричну конструкцію з прямою передачею сигналів від входу до виходу, де лівий та правий канали організовані за прямою симетричною схемою для максимально можливої ​​чистоти сигналу. Крім того, нижнє шасі ART (Anti-Resonance and Tough) Base та масивна центральна перемичка завдяки високій жорсткості забезпечують надійну опору та гасіння вібрацій. Ці удосконалення конструкції від Yamaha сприяють отриманню насиченого та по-справжньому музичного звучання.

Силовий трансформатор та блокові конденсатори у спеціальних виконаннях, реле двох прямих сигнальних трактів виходів на акустичні системи, одноточкова система заземлення, штамповані з витяжкою алюмінієві радіатори та інші комплектуючі вищої якості забезпечують відповідність жорстким вимогам до аудіосигналу без зайвих. По суті, якість кожного окремого компонента та характер його взаємодії з іншими формують якість звучання загалом. В апаратурі Yamaha застосовуються тільки найякісніші комплектуючі, що пройшли ретельний відбір та тестування.

Характеристики Yamaha A-S701 II Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Япония
Мощность усилителя:2х100 Вт (8 Ом), 2х160 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Функции/возможности:Встроенный ЦАП (DAC), Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение, Регулировка баланса
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Bluetooth

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, Phono (фонокорректор), 6 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 4 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:да
Потребляемая мощность:270 Вт / 0,5 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):435 x 151 x 387 мм
Вес:11.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Yamaha A-S701 II Black