Кабель акустический готовый CHORD C-screenX CUSTOM Speaker Cable 2.5 m pair

Код: CSC3200
10 800 грн
 
Акустичний кабель з конекторами банан, екранування, конструкція: кручена пара, перетин провідника: 2х1,31 мм² (16 AWG), матеріал провідника: безкиснева мідь OFC, довжина: 2х2,5 метра

Кабель акустический готовый CHORD C-screenX CUSTOM Speaker Cable 2.5 m pair

CHORD C-screenX - екранований акустичний кабель, призначений як для аудіосистем, так і для систем домашнього кінотеатру, і є економічно ефективним оновленням для тих, хто хоче отримати кращу продуктивність за невеликий бюджет. Тепер з покращеною ізоляцією зі зшитого поліетилену (XLPE) кабель приєднався до відзначеної нагородами лінійки екранованих акустичних кабелів The Chord Company, включаючи відомі ClearwayX, ShawlineX та EpicX/XL.

У кабелі для акустики C-screenX застосовані багатожильні провідники з очищеної безкисневої міді OFC, ізольовані XLPE та покладені у кручені пари для мінімізації рівня перешкод. Потім кабель укладається в ПВХ оболонку, яка зменшує механічні шуми і правильно має провідники щодо екрану з подвійної фольги.

C-screenX має всього 9 мм у діаметрі і досить гнучкий, щоб з легкістю обходити кути. Також кабель добре працює на великих довжинах і його легко встановлювати/прокладати.

Кабель C-screenX має ті ж характеристики, що й інші екрановані акустичні кабелі компанії The Chord Company: здатність передавати музичний сигнал із справжнім відчуттям музичної когерентності та участі. Екрановані акустичні кабелі приносять реальні переваги продуктивності систем hi-fi та домашніх кінотеатрів, де перешкоди можуть вплинути на якість звуку. C-screenX є ідеальним продуктом для систем домашнього кінотеатру, де підвищені вимоги до кабелю є нормою.

Акустичний кабель CHORD C-screenX Speaker Cable оброблений фірмовими срібними конекторами CHORD ChordOhmic типу "банан".

Характеристики CHORD C-screenX CUSTOM Speaker Cable 2.5 m pair

Общие

Тип кабеля:Акустические готовые
Описание кабеля:конструкція: кручена пара
Область применения:екранований акустичний кабель призначений як для аудіосистем, так і систем домашнього кінотеатру
Страна (Главный офис):Великобританія

Внешние

Длина:2,5 м
Цвет внешней оболочки:Белый
Внешние размеры (ширина x толщина)/Внешний диаметр:круглий кабель-діаметр 9 мм

Разъемы

Тип разъема:банан/банан
Описание разъема:RJ45 - RJ45

Проводник

Материал проводника:медь
Описание материала:безкиснева мідь OFC високого ступеня очищення
Сечение акустического кабеля в бухте:2x1.3 кв.мм
AWG №:16

Изоляция

Внешняя оболочка:ПВХ
Изоляция проводника (-ов):зшитий поліетилен (XLPE)

Экран

Материал экрана:подвійний шар фольги
Отзывы о товаре CHORD C-screenX CUSTOM Speaker Cable 2.5 m pair