Напольная аудиосистема Aiwa KBTUS-400

Код: KBTUS400
10 389 грн
 
Моноблок, 2-х полосна, потужність: 50 Вт RMS, частотний діапазон: 56 – 20000 Гц, еквалайзер, Bass Boost, USB-порт, картридер, FM тюнер, Bluetooth v 5.0, пульт ДУ, час роботи 6 год, місткість акумулятора 3000 мАг, габарити (ВхШхГ): 550х270х260 мм, вага: 5.87 кг

Напольная аудиосистема Aiwa KBTUS-400

Двосмугова моноблочна розважальна аудіосистема середньої потужності з підтримкою бездротових bluetooth-підключень, світлодіодним підсвічуванням і вбудованим літій-іонним акумулятором високої ємності. Позиціонується як продукт середньої цінової категорії, призначений для озвучування закритих приміщень невеликої/середньої площі та обмежених відкритих майданчиків. Підійде для озвучування різноманітних тематичних івентів, вечірок та інших розважальних заходів.

Аудіосистема Aiwa KBTUS-400 обладнана чотирма динамічними випромінювачами сумарною потужністю 50 Вт: двома 6,5-дюймовими широкосмуговими динаміками (НЧ+СЧ) та двома дюймовими твітерами з металевими банями (ВЧ). Має ефектний та практичний зовнішній дизайн з пультом керування у верхній частині корпусу. Підтримується функція караоке (два бездротові мікрофони VHF Long Range Wireless KARAOKE MIC у комплекті) з можливістю накладання простих вокальних ефектів.

Бездротовий інтерфейс Bluetooth 5.0 забезпечує передачу аудіосигналу повітрям на відстань до 10 м і гарантує повну сумісність з пристроями під керуванням Android, iOS і Windows. Є порт USB 2.0 для відтворення треків із зовнішніх накопичувачів та функція посилення басу Bass Boost, що добре поєднується з композиціями електронної танцювальної музики та хіп-хопу. Передбачено LED-дисплей та цифровий FM-тюнер. Містка батарея забезпечує до 6 годин автономного звучання.

Характеристики Aiwa KBTUS-400

Общие

Тип акустики:Портативная акустика
Цвет:Чёрный
Воспроизведение:USB, FM - радио
Беспроводные технологии:Bluetooth
Комплектность:Моноблок (1 колонка)
Дизайнерские особенности:Напольная аудиосистема
Страна (Главный офис):Японія

Мощность

Мощность акустики:50 Вт

Входы/выходы

Входы/выходы:USB, Mini-Jack 3.5 мм (AUX вход)

Подробнее о разъемах

USB:1 шт
Mini-Jack 3.5 мм (AUX вход):1 шт

Оснащение

Функции/возможности:Пульт ДУ
Питание:встроенный аккумулятор
Аккумулятор/батарейки:вбудований аккумулятор до 6ч роботи

Технические характеристики

Количество полос:2
Частотный диапазон колонок:56 -20000 Гц

Корпус

Материал корпуса колонок:пластик

Физические характеристики

Габаритные размеры акустики:550х270х260 мм
Вес:5.87 кг

Дополнительно

Комплект поставки:колонка, мікрофон - 2 шт, пуль ДУ, адаптер струму, кабель AUX-IN 3.5 мм jack на 3.5 мм jack
Отзывы о товаре Aiwa KBTUS-400
ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ