Наушники беспроводные Sennheiser Accentum Wireless White

Код: 700175
7 739 грн
 
Бездротові, Bluetooth 5.2, повнорозмірні, активний ANC, діаметр мембрани: 37 мм, АЧХ навушників: 10 ~ 22000 Гц, чутливість навушників: 106 дБ, час роботи: 50 год, колір білий, вага: 222 г

Наушники беспроводные Sennheiser Accentum Wireless White

Бездротові навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless, що мають акустику Sennheiser більшого розміру та безтурботність гібридної технології активного шумоподавлення, можна сміливо рекомендувати споживачам, для яких бездротові навушники є пріоритетом у плані якості звуку. 37-міліметрові динамічні випромінювачі налаштовані таким чином, щоб забезпечити захоплююче звучання з видатними басами та вражаючою чистотою. Акустичні властивості навушників оптимізовані для широкого застосування технології ANC, що дозволяє значно знизити рівень какофонії із зовнішнього світу завдяки поєднанню пасивної ізоляції та прихованих мікрофонів, націлених на низькі та високі частоти.

Sennheiser ACCENTUM забезпечує контроль над ситуацією завдяки Bluetooth 5.2 та багатоточковому підключенню. Для забезпечення виняткової якості звучання ACCENTUM підтримує кодек aptX HD, який не поступається звучанню дротових навушників завдяки потужному виходу та надійності бездротового зв'язку. Також підтримуються кодеки AAC та SBC, які ідеально підходять для перегляду серіалів або прослуховування нового альбому практично на будь-якому аудіопристрої з підтримкою Bluetooth.

Крім 50 годин роботи на одній зарядці, Sennheiser ACCENTUM може швидко заряджатися, забезпечуючи ще 5 годин прослуховування всього за 10 хвилин - приблизно за той час, який потрібно, щоб встати і приготувати чашку свіжої кави. Кабель USB-C для заряджання, що входить до комплекту, також дозволяє перетворити бездротові навушники на дротові в тих випадках, коли використання Bluetooth заборонено або не дозволено; просто підключіть USB-кабель до пристрою, відповідного класу, щоб використовувати ACCENTUM як аудіоінтерфейс для перегляду контенту та голосового спілкування. Довговічний акумулятор дозволяє продовжити час, необхідний для досягнення максимальної кількості циклів заряджання протягом усього терміну служби навушників, скорочуючи кількість електронних відходів.

Sennheiser ACCENTUM призначені не тільки для роботи з контентом - два вбудовані мікрофони та спеціальний режим зменшення вітру дозволяють легко приймати голосові виклики. Регульований бічний тон з покращеною обробкою сигналу робить розмову природною та невтомною, мінімізуючи фонові відволікаючі фактори. Функція Multipoint плавно перемикає активне бездротове з'єднання з одного Bluetooth-пристрою на інше без необхідності повторного сполучення пристроїв - це зручно, наприклад, для тих, хто часто перемикається на VoIP-дзвінки на комп'ютері, а в перервах між зустрічами переглядає подкаст на мобільному телефоні.

Управління функціями Sennheiser ACCENTUM інтуїтивно зрозуміле завдяки спрощеному розташуванню 4 кнопок та опціональному додатку для смартфона-компаньйона. Від управління з'єднаннями та функціями Bluetooth до експериментів з 5-смуговим еквалайзером - програма Smart Control розширює можливості навушників завдяки простому візуальному інтерфейсу користувача, який можна зберігати в кишені. Програма Smart Control може зберігати користувацькі налаштування та оновлювати їх, забезпечуючи безперебійну роботу функцій ACCENTUM при зміні пристроїв, до яких вони підключаються.

Характеристики Sennheiser Accentum Wireless White

Общие

Назначение:класса Hi-Fi
Цвет:Белый
Подключение:беспроводные (Bluetooth)
Страна (Главный офис):Германія
Акустическое оформление:закрытые
Конструкция:полноразмерные (мониторные)
Крепление:оголовье (дуговое)
Функции/возможности:активное шумоподавление, микрофон

Кабель

Подключение кабеля:одностороннее

Беспроводные наушники

Продолжительность работы от аккумуляторов:50 ч
Радиус действия:20 м
Емкость аккумулятора:800 мА*ч
Время зарядки:3.0 ч

Характеристики

Чувствительность:106 дБ
Мин. частота воспроизведения:10 Гц
Макс. частота воспроизведения:22 кГц
Диаметр мембраны:37 мм
Отзывы о товаре Sennheiser Accentum Wireless White