Наушники беспроводные Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless White

Код: 509267
15 909 грн
 
Бездротові Bluetooth 5.2, повнорозмірні, закриті, ANC, діапазон частот: 6 - 22000 Гц, імпенданс: 470 Ом, рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS): 106 дБ, час роботи: до 60 ч, колір: білий, вага: 293 г

Наушники беспроводные Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless White

MOMENTUM 4 Wireless завдяки фірмовому аудіо Sennheiser, більш сучасній системі шумопригнічення та вдосконаленій ергономіці утверджують наступний рівень довершеності звучання, комфорту та насолоди. А інтелектуальна система управління та неабияка автономність назавжди усувають будь-які перепони між Вами та вашими неймовірно захоплюючими враженнями від високоякісного звуку.

Новий рівень досконалості аудіо та надзвичайний комфорт
З кожною наступною моделлю навушників серії MOMENTUM компанія Sennheiser впевнено продовжує відкривати їх користувачам нові горизонти вишуканого задоволення від прослуховування неперевершено якісного звуку. Отже, й нові MOMENTUM 4 Wireless, якнайкраще продовжуючи цю добру традицію, завдяки фірмовому аудіо Sennheiser, більш сучасній системі адаптивного шумопригнічення та вдосконаленій ергономіці наразі утверджують наступний, ще вищий рівень довершеності звучання, комфорту та насолоди. А інтелектуальна й інтуїтивно зрозуміла система управління навушників та їх неабияка автономність (до 60 годин без підзарядки) назавжди усувають будь-які перепони між Вами та вашими новими, неймовірно захоплюючими враженнями від високоякісного звуку. Чи варто відволікатися на щось менш приємне 

Насолоджуйтеся кожним нюансом фантастично якісного звуку
Сприйняття MOMENTUM розпочинається з фірмового звучання Sennheiser, найдосконалішого як для навушників цього класу, що дає змогу отримувати максимум задоволення від кожного музичного треку. Видатну динаміку, чистоту й музичність звучання гарантує система з 42-міліметрових випромінювачів аудіофільського класу.

Адаптивна система активного шумопригнічення Sennheiser останнього покоління миттєво компенсує зовнішні шуми, допомагаючи повністю поринути у звуки улюбленої музики та добре чути кожен, навіть найдрібніший її нюанс будь-де, хоч би й у дуже галасливому і гучному оточенні.

На той же випадок, коли треба послухати й своє оточення теж (приміром, швидше зорієнтуватися на міській вулиці чи поспілкуватися з кимось поряд), у MOMENTUM 4 Wireless передбачений універсальний Transparency Mode, тобто Режим аудіопрозорості. Активується він одним дотиком до сенсорної панелі та дає змогу миттєво перемикнутися на зовнішні звуки й послухати, що відбувається навколо, не знімаючи для цього щоразу навушники з голови.

Оптимізувати якість звучання треку відповідно до своїх персональних уподобань можна так само швидко та без зайвих зусиль. Для цього у меню мобільного додатку Smart Control потрібно всього лише підібрати більш підходящий режим відтворення аудіо, налаштувати звук точніше за допомогою вбудованого еквалайзера або ж вибрати готовий пресет. До того ж нові MOMENTUM 4 Wireless мають ще одну новинку: функцію Sound Personalization (Персоналізація звуку) з коротеньким покроковим тестом, що допоможе привести звук у навушниках у повну відповідність з Вашими персональними аудіосмаками ще швидше та простіше. А бездоганну якість та стабільність бездротового сигналу у MOMENTUM 4 Wireless забезпечують технологія Bluetooth 5.2, а також функція автоматичного вибору найкращого з доступних аудіокодеків.

Ну й, звичайно, нові MOMENTUM 4 Wireless - це ще й надсучасна та ультрафункціональна мобільна гарнітура. У ній однаково зручно спілкуватися з друзями, обговорювати робочі питання з колегами та партнерами через телефон чи у режимі відеоконференції, озвучувати команди голосовому помічнику в смартфоні тощо. Цифрова мікрофонна система з чотирма високоякісними мікрофонами (по 2 у кожному навушнику), з технологією формування променя, новітньою системою оптимізації цифрового сигналу з функцією автоматичного усунення шуму вітру гарантують, що у будь-якій ситуації Ви та ваші співрозмовники чутимете кожне слово чітко й без перешкод.

Фантастичний комфорт
MOMENTUM 4 Wireless не лише виглядають елегантно і стильно, завдяки новій унікальний та більш ефективній конструкції навушники надзвичайно зручні й комфортні. Вони напрочуд легкі, мають глибокі м'які амбушюри та широке і таке ж м'яке оголів'я, тому слухати музику в них можна хоч цілий день без жодної втоми.

Новий шарнірний механізм працює легко й плавно, даючи змогу швидко знайти правильне положення для обох чашок, надійно, але без зайвого тиску фіксує навушники на голові та забезпечує оптимальну їх посадку. А коли MOMENTUM 4 Wireless не використовуються, чашки дуже просто повертаються у пласку форму, щоб навушники займали ще менше місця і їх зручніше було як носити на шиї, так і скласти в футляр, а потім у сумку чи у рюкзак.

Смарт-функціонал без жодних зусиль
Ваші нові MOMENTUM 4 Wireless гарантують вам можливість насолоджуватися музикою, де завгодно і скільки завгодно. Повного заряду вбудованих акумуляторів вистачає на цілих 60 годин роботи навушників у автономному режимі. Окрім того, модель має функцію швидкої зарядки - всього за 10 хвилин навушники набирають заряду ще на 6 годин роботи. А отже класний звук MOMENTUM 4 Wireless даруватимуть вам дійсно, скільки забажаєте, навіть у найтриваліших подорожах.

При цьому кожна взаємодія з MOMENTUM 4 Wireless настільки спрощена, що інколи здаватиметься, ніби навушники просто вгадують ваші побажання. Завдяки функції "Розумної паузи" (Smart Pause), наприклад, навушники самі "відчувають", коли ви знімаєте їх з голови, або ж, навпаки, надягаєте і, відповідно, автоматично ставлять плеєр на паузу, а потім запускають відтворення треку з того місця, де він був зупинений. Вони також автоматично вмикаються, коли береш їх у руки, і вимикаються, коли ви ними не користуєтеся - щоб не розряджатися даремно.

Інтерфейс сенсорної панелі MOMENTUM 4 Wireless та система голосових підказок організовані таким чином, щоб усі команди для управління налаштуваннями плеєра, телефона та взаємодії с голосовим помічником у смартфоні були інтуїтивно зрозумілими й реалізувалися якомога зручніше. Підключаються навушники теж дуже просто, а система управління Bluetooth-з'єднаннями дає змогу підключати їх відразу до декількох пристроїв одночасно.

Характеристики Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless White

Общие

Серия:Sennheiser Momentum
Назначение:класса Hi-Fi
Цвет:Белый
Подключение:беспроводные (Bluetooth)
Страна (Главный офис):Германия
Акустическое оформление:закрытые
Конструкция:полноразмерные (мониторные)
Крепление:оголовье (дуговое)
Функции/возможности:активное шумоподавление, микрофон, регулятор громкости, съемный кабель

Входы

Разъем подключения:Mini jack 3.5 мм
Форма разъема:L-образный
Позолоченные разъемы:да

Кабель

Подключение кабеля:одностороннее

Беспроводные наушники

Продолжительность работы от аккумуляторов:60 ч
Радиус действия:10 м
Тип элементов питания:собственный Li-Ion
Количество элементов питания:1
Емкость аккумулятора:700 мА*ч
Время зарядки:2.0 ч

Характеристики

Чувствительность:106 дБ
Мин. частота воспроизведения:6 Гц
Макс. частота воспроизведения:22 кГц
Вес:292 г
Диаметр мембраны:42 мм
Количество излучателей:1

Комплект поставки

Переходники в комплекте:2.5 мм
Чехол/футляр в комплекте:футляр
Адаптер для самолета в комплекте:да
Отзывы о товаре Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless White