Наушники беспроводные Sennheiser MOMENTUM TRUE WIRELESS 3 BLACK

Код: 509180
11 179 грн
 
Бездротові (True Wireless), Bluetooth 5.2, вакуумні, з активним шумозаглушенням, IPX4, діапазон частот: 5 - 21000 Гц, чутливість: 107 дБ, до 28 годин праці, вага: 5.8 г/ 66.4 г (зарядний кейс), колір: чорний

Наушники беспроводные Sennheiser MOMENTUM TRUE WIRELESS 3 BLACK

Завдяки навушникам і звуковим панелям від Sennheiser ідеальне задоволення від музики гарантовано незалежно від того, де ви знаходитесь. У дорозі, під час занять спортом або відпочинку вдома - широкий асортимент різних моделей навушників гарантує ідеальне відчуття від прослуховування будь-де та будь-коли. Відкрийте для себе унікальний дизайн і передову технологію навушників Sennheiser.

Слухайте аудіо високої роздільної здатності без проводів, як ніколи раніше: з кодеком aptX Adaptive ви почуєте кожну деталь. Налаштуйте звук відповідно до своїх уподобань завдяки налаштуванням еквалайзера або автоматичному режиму.

Система адаптивного шумоподавлення нового покоління автоматично регулює рівень шумозаглушення залежно від рівня шуму навколишнього середовища. Ви можете стежити за тим, що відбувається навколо, і сфокусуватися на зовнішньому світі в один дотик завдяки режиму прозорості.

Під час розмови ваш голос передаватиметься співрозмовнику кристально чистим і без сторонніх шумів завдяки трьом мікрофонам із системою шумоподавлення на кожному навушнику. Від телефонних дзвінків до дзвінка до голосового помічника. Все під вашим контролем завдяки якісному захопленню голосу.

Гуляйте на вулиці, подорожуйте, займайтеся спортом: завдяки захисту від бризок за стандартом IPX4 ці навушники ніколи не відставатимуть від вашого способу життя. Продовжуйте слухати! До ваших послуг 7 годин автономної роботи або 28 годин із підзарядкою від кейсу. Підзарядка кейсу не викликає труднощів завдяки підтримці бездротової зарядки QI.

Характеристики Sennheiser MOMENTUM TRUE WIRELESS 3 BLACK

Общие

Серия:Sennheiser Momentum
Назначение:класса Hi-Fi
Цвет:Чёрный
Подключение:беспроводные (Bluetooth)
Страна (Главный офис):Німеччина
Акустическое оформление:закрытые
Конструкция:вакуумные ("затычки")
Крепление:внутриушное
Функции/возможности:активное шумоподавление, микрофон, регулятор громкости, влагозащищенный корпус

Беспроводные наушники

Продолжительность работы от аккумуляторов:7 годин ( 28 годин завдяки зарядному кейсу)
Радиус действия:10 м
Тип элементов питания:власний Li-Ion
Время зарядки:1.0 ч

Характеристики

Чувствительность:107 дБ
Мин. частота воспроизведения:5 Гц
Макс. частота воспроизведения:21 кГц
Диаметр мембраны:7 мм

Комплект поставки

Чехол/футляр в комплекте:футляр
Количество запасных ушных вкладышей в комплекте:6
Отзывы о товаре Sennheiser MOMENTUM TRUE WIRELESS 3 BLACK