Наушники Sennheiser HD 660 S2

Код: 700240
25 759 грн
 
Дротові, повнорозмірні, відкриті, діапазон частот: 8 - 41500 Гц, опір: 300 Ом, рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS): 104 дБ, КНС (1 кГц, 1 Вт RMS): <0.04% (1 kHz, 100 dB), колір: чорний, вага: 260 г

Наушники Sennheiser HD 660 S2

Ще більше легендарно якісного звуку

Попри те, що Sennheiser HD 660S давно є одними з найпопулярніших у світі аудіофільських навушників, дехто з їх потенційних користувачів все ж бажає чути у них ще більше басів. І таке бажання можна зрозуміти, адже будь-який звук - хоч громове крещендо литавр симфонічного оркестру, хоч пульсуючий ритм електронної танцювальної музики - саме потужний і точний суббас наповнює живими емоціями чи навіть драмою. Що ж, тепер як справжні аудіофіли, так і просто поціновувачі високоякісних і комфортних навушників мають чудову нагоду слухати звук ще ефектніший та емоційно яскравіший!

Представляємо нові вдосконалені Sennheiser HD 660S2!

Ці зовні досить прості, втім красиві й стильні навушники з елегантними бронзовими вставками на чашках теж мають відкрите акустичне оформлення, вони надзвичайно легкі та зручні й сконструйовані так, що у них музику слухати можна дуже й дуже довго, зі справжнім задоволенням та без найменшого дискомфорту. Вони, звичайно ж, успадкували усі переваги легендарних HD 660S, теж відтворюють навіть найскладніший звук з фантастичною точністю і з максимальною деталізацією, даючи можливість в будь-який момент відчути усі найтонші відтінки звучання кожного окремого інструменту (між іншим, рідкісна здібність навіть серед аудіофільських навушників). Одначе нові HD 660S2 не лише дарують невимовну насолоду відкриття невідомих нюансів у звучанні здавалося б давно і добре знайомих композицій. Баси у цих навушників характерні, вони більш акцентовані, помітно глибші й могутніші.

Тобто до еталонного звучання HD 660S Sennheiser пропонує відтепер ще й новий еталон басового звучання, HD 660S2. Таке специфічне удосконалення аудіоконструкції базової моделі без шкоди для її основних і безумовно видатних акустичних характеристик коштувало інженерам компанії неабияких зусиль. Та їх досвід та системний підхід до пошуку та реалізації можливостей подальшої оптимізації навіть такого технологічного шедевра, як HD 660S зрештою дали потрібний результат.

У нових HD 660S2 резонансна частота знижена до 70 Гц, завдяки чому звучання стало ще чіткішим і об'ємнішим. Модель також має поліпшену систему спрямування потоків повітря навколо випромінювачів і оснащена такими ж котушками, як у знаменитих HD 650. Тому, по-перше, опір у HD 660S2 становить теж 300 Ом, а по-друге, такі котушки мають значно вищу магнітну потужність і відповідно забезпечують помітно чистішу імпульсну реакцію. Окрім цього, за рахунок ефективнішого повітряного зазору на магнітах вдалося підвищити рівень чутливості у всьому частотному спектрі.

Саме комбінування цих (і ще цілої низки не менш важливих) удосконалень і зумовило необхідний ефект: звуковий тиск на найнижчих октавах подвоївся - і HD 660S2 відтворюють музику дійсно більш емоційно й повно, із завжди доречним акцентом на природних глибині й вазі ультранизьких частот. Тому у цих навушниках і найнижчі ля фортепіано (27.5 Гц), і кожна нота басового барабана (45-60 Гц) аж настільки ґрунтовні, експансивні, живі та фантастично вражаючі.

Запевняємо, таким унікальним поєднанням напрочуд ефектних та деталізованих басів з теплими й дуже плавними високим HD 660S2 приємно здивують навіть дуже досвідченого меломана, і здивують не раз. Більш того, на сьогодні ці навушники є чи не найкращим та найдоступнішим способом з комфортом поринути у світ високоякісного звуку й повною мірою відчути усю потужність оригінальних живих басів.

Характеристики Sennheiser HD 660 S2

Общие

Серия:Sennheiser Momentum
Назначение:для DJ
Цвет:Чёрный
Подключение:проводные
Страна (Главный офис):Германия
Акустическое оформление:открытые
Конструкция:полноразмерные (мониторные)
Крепление:оголовье (дуговое)
Функции/возможности:съемный кабель

Входы

Разъем подключения:Mini jack 3.5 мм

Кабель

Длина кабеля:1.8 м
Длина удлинительного кабеля в комплекте:1.8 м
Подключение кабеля:двухстороннее

Характеристики

Сопротивление:300 Ом
Чувствительность:104 дБ
Мин. частота воспроизведения:8 Гц
Макс. частота воспроизведения:42 кГц
Вес:260 г
Диаметр мембраны:38 мм

Комплект поставки

Переходники в комплекте:6.3 мм
Чехол/футляр в комплекте:футляр
Отзывы о товаре Sennheiser HD 660 S2