Наушники - вкладыши Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey

Код: BWPi5cg
12 870 грн
 
TWS-навушники, з мікрофоном, активне шумозаглушення, Bluetooth aptX HD/AAC, 9,2 мм випромінювачі, діапазон частот 10 Гц – 20 кГц, час роботи 5/19 год, вага 2 х 6 г, колір сірий

Наушники - вкладыши Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey

Повністю бездротові навушники B&W PI5 S2 виконані з використанням добірних матеріалів та сучасних технологій та відносяться до моделей високого класу. Вкладиші мають невеликі розміри та ергономічну форму, завдяки чому є дуже комфортними при тривалому носінні. Навушники відрізняються дуже високою якістю виготовлення та обробки, а над їх створенням працювала та сама група інженерів, яка брала участь у розробці акустики Diamond цієї компанії серії 800.

Для зручного використання B&W PI5 S2 обладнано кількома автоматичними функціями. У вкладишів немає кнопки включення - вони переходять у черговий режим роботи відразу після вилучення з чохла-зарядника, а після сполучення з бездротовим пристроєм або розміщення у вухах - включаються. Для керування навушниками використовуються кнопки на тильній стороні обох вкладок - за допомогою них можна керувати відтворенням музики, регулювати гучність, відповідати на телефонні дзвінки. 

B&W PI5 оснащені чотирма вбудованими мікрофонами, що забезпечує чудову якість зв'язку. Корисною додатковою функцією даної моделі, яку, напевно, оцінять любителі подорожей, є система активного зниження зовнішніх шумів. Вона працює дуже ефективно та при цьому не погіршує якість звучання музики. У B&W PI5 передбачено налаштування ступеня проникнення навколишніх звуків Ambient Pass-Through, що має три режими роботи та забезпечує при необхідності контролювати навколишню обстановку.

Також у даній моделі передбачена можливість активації голосового помічника на підключеному смартфоні за допомогою одного натискання кнопки. Контролювати роботу навушників, а також ступінь розряду акумулятора можна за допомогою мініатюрного багатобарвного світлодіода.

Навушники B&W PI5 S2 мають висококласну звукову систему, що повною мірою відповідає філософії цієї компанії. У цій моделі встановлені динамічні випромінювачі діаметром 9,2 мм та використовується Bluetooth версії 5.0 з підтримкою покращених аудіокодеків aptX та AAC. Час автономної роботи B&W PI5 складає до 5 годин, а з використанням зарядного чохла – до 19 годин.

Характеристики Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey

Общие

Серия:B&W P5
Назначение:класса Hi-Fi
Цвет:Светло-серый
Подключение:беспроводные (Bluetooth)
Страна (Главный офис):Великобритания
Акустическое оформление:закрытые
Конструкция:вкладыши
Крепление:внутриушное
Функции/возможности:микрофон, влагозащищенный корпус

Беспроводные наушники

Продолжительность работы от аккумуляторов:5/19 ч
Радиус действия:10 м
Тип элементов питания:собственный Li-Ion
Количество элементов питания:3

Характеристики

Мин. частота воспроизведения:10 Гц
Макс. частота воспроизведения:20 кГц
Вес:12 г
Диаметр мембраны:9.2 мм

Комплект поставки

Чехол/футляр в комплекте:футляр
Количество запасных ушных вкладышей в комплекте:6
Отзывы о товаре Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey