Предварительный усилитель Ayon Auris II Balanced

Код: ay-aur2-bal
430 000 грн
 
Ламповий, лінійна схема, підсилювальний каскад Class A, Triode на лампах: 6Н30, блок живлення на лампах: 4 x 6Z4, діапазон частот: 5 Гц – 125 кГц, вихідна напруга: 20 В, співвідношення сигнал/шум: 98 дБ, гармоніки: 0, 01%, вихідний імпеданс: 300 Ом, габарити: 500 x 430 x 110 мм, вага: 19 кг

Предварительный усилитель Ayon Auris II Balanced

Протягом понад 40 років Ayon Audio виготовляє вручну електронні лампи світового класу та лампове аудіообладнання, встановлюючи еталон та нові стандарти для високоякісного звуку. Альтруїстична надійність, довговічність продукту, культовий дизайн Ayon та адекватна вартість.

З моменту свого виходу на ринок, здивувавши споживачів та професіоналів новим еталоном звукової точності та надійності, Auris став легендою свого часу. Ayon Audio Auris викликає захоплення та відданість аудіофілів по всьому світу. Сучасний дизайн із неперевершеною якістю звуку. Це один із рідкісних лампових підсилювачів, здатний отримати найкраще з музичних записів з реалістичними, живими тональними характеристиками. Доведений до досконалості, підсилювач Auris винятковий та ефектний у кожній деталі. Ми перепроектували вихідний каскад, джерело живлення, фонокоректор (нова конструкція фонокоректора), а якість компонентів було доведено до максимальної чистоти в ключових областях.

Низький вихідний імпеданс, пуристична паралельна топологія схеми Single Ended 6H30, що використовує негативний зворотний зв'язок із нульовим дБ, є ексклюзивним дизайном Ayon. Лінійне посилення перемикається користувачем, 0 дБ або +6 дБ, тому підсилювач Auris II пропонує універсальний зв'язок з будь-яким типом підсилювача. Повністю модульний та оновлюваний для майбутніх покращень.

Характеристики Ayon Auris II Balanced

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Схемотехника:ламповый
Диапазон частот:5 Гц – 125 кГц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 98 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,01

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), 4 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):500 x 430 x 110 мм
Вес:19 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Auris II Balanced