Предварительный усилитель Electrocompaniet EC 4.8 MKII Reference Black

Код: elc-ec48rb
192 855 грн
 
2-канальний, частотний діапазон: 1 - 200 Гц-кГц, співвідношення с/ш: 130 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,002 %, коефіцієнт посилення: -111дБ – 6 дБ, вхідний імпеданс: 47 кОм, вихідний імпеданс: 100 Ом, вихідна напруга 15/30 В (RCA/XLR), поділ каналів: 120 дБ, Пульт ДУ, габарити (ШхВхГ): 470 х 80 х 372 мм, вага: 11.3 кг

Предварительный усилитель Electrocompaniet EC 4.8 MKII Reference Black

Electrocompaniet EC 4.8 mkII – новий референсний підсилювач із Норвегії. Норвезька компанія Electrocompaniet офіційно представила нову модель попереднього підсилювача EC 4.8 mkII, виконану за схемою подвійного моно.

Компонент забезпечує повністю симетричне проходження сигналу від входу до виходу. Вхідний каскад реалізований на JFET транзисторах, а вихідний - високоточних транзисторах BJT. В апараті є два балансні входи на XLR, три несиметричні входи на RCA, а також вхід наскрізного каналу для інтеграції в систему ДК. Регульований вихід є лише один – балансний на XLR, є також фіксований вихід для запису.

Завдяки видатній продуктивності, чудовій роздільній здатності, чудовому керуванню та точному відтворенню музики Electrocompaniet створили попередній підсилювач, який відповідає їхньому гаслу «Закрити прогалину до майстра». Новий двоканальний попередній підсилювач EC 4.8 MKII удосконалює попередника та гарантує, що всі хороші підсилювачі потужності звучать ще краще!

MKII додатково покращує EC 4.8 за допомогою нової механіки та звукових покращень, а також оновленого дизайну, щоб відповідати новим версіям MKII продуктів Electrocompaniet. Він розроблений як два окремих монофонічних попередніх підсилювача, кожен з яких має власне незалежне джерело живлення.

Характеристики Electrocompaniet EC 4.8 MKII Reference Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Диапазон частот:1 Гц - 200 кГц
Соотношение сигнал/шум:> 130 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,002 %
Функции/возможности:USB

Особенности

ЖК-дисплей:так

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), USB, 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:2 тороїдальних трансформатора, ємність конденсаторів: більше 250000 мкФ
Потребляемая мощность:30 Вт
Габариты (ШхВхГ):470 х 80 х 372 мм
Вес:11.3 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Electrocompaniet EC 4.8 MKII Reference Black