Предварительный усилитель Hegel P30A Black

Код: heg-P30ab
343 785 грн
 
2-х канальний, співвідношення с/ш: 130 дБ, перехресні перешкоди: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0.005%, габарити (Ш х В х Г): 430 х 96 x 300 мм, вага: 7.2 кг, колір: чорний

Предварительный усилитель Hegel P30A Black

Без сумніву, найкращий попередній підсилювач із усіх, коли-небудь створених компанією Hegel.

Попередній підсилювач Hegel P30 прийшов на зміну Hegel P30. Виробник називає його "Дірижер". Апарат оснащений двома парами балансних та трьома парами небалансних входів. Їх доповнює кінотеатральний транзит. З виходів є балансна пара та дві пари RCA.

Схемотехніка апарату повністю балансна. При цьому він спроектований так, щоб по можливості скоротити шлях сигналу. Безпосередньо підсилювальний тракт представлений парою польових транзисторів, що відрізняються низьким рівнем гармонійних спотворень високих порядків. Ці пари відібрані вручну самим засновником і власником Hegel Бентом Холтером. Такий підхід гарантує повну ідентичність параметрів. Для регулювання рівня сигналу використовується якісний потенціометр із низьким рівнем шумів.

Попередній підсилювач Hegel P30A з врівноваженістю та контролем передає всі деталі, велич, почуття та складність будь-якого музичного твору. Завдяки точному таймінгу та експертному розумінню як партитури, так і музикантів, Hegel P30A відтворює музику саме так, як вона мала звучати. Він обробляє стриманий джаз, стадіонний рок і все, що між ними нічого не додаючи і нічого не зменшуючи. Hegel P30A - найкращий попередній підсилювач, який ви коли-небудь зустрічали.

 

Характеристики Hegel P30A Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Соотношение сигнал/шум:130
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.0005

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), 4 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):430 х 96 x 300 мм
Вес:7.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Hegel P30A Black