Предварительный усилитель Musical Fidelity M6s PRE Black

Код: MF-M6spreb
68 250 грн
 
Двохканальний, фонокоректор ММ/МС-тип, частотний діапазон: 10 - 80000 Гц, співвідношення с/ш: 96 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,005%, габарити (Ш х В х Г): 440 x 126 x 400, вага: 111.4 кг, колір: чорний

Предварительный усилитель Musical Fidelity M6s PRE Black

Попередній підсилювач Musical Fidelity М6s PRE має повністю балансну конструкцію і працює в класі «А» - це практичне втілення останніх ідей Musical Fidelity у прагненні створити ідеальний пристрій не лише за конструкцією та матеріалами, але й за якістю звучання. Також широкі комутаційні можливості підсилювача. Апарат оснащений балансними (XLR – два незалежні входи) та небалансними (RCA – 5 незалежних входів плюс петля для запису TAPE) входами. Крім того, його можна інтегрувати в кінотеатральну схему, використовуючи вхід HT/AUX (прямий шлях проходження сигналу) як по балансному XLR, так і по небалансному RCA з'єднанням.

Вхід USB (тип В) дозволяє використовувати попередній підсилювач із сучасними джерелами зберігання та відтворення музичного матеріалу. Маючи стаціонарний комп'ютер або ноутбук, можна дуже легко та просто прослуховувати улюблені композиції зі своєї електронної фонотеки. Необхідно просто USB-кабель з відповідними роз'ємами (USB-A від комп'ютера, USB-B - підсилювач) і все. Комп'ютер визначає підсилювач як USB audioDAC та відтворює музику за допомогою будь-якого програмного плеєра у будь-якому форматі. Зазначимо, що спеціальне програмне забезпечення не потрібне.

Для любителів вінілових програвачів є можливість підключення своєї улюбленої вертушки до попереднього підсилювача. Передбачена можливість роботи як з ММ, так і з картриджами МС за допомогою простого перемикача для вибору типу головки. Якість звучання цього попереднього підсилювача гідно всіляких похвал.

Фахівці Musical Fidelity розглянули всі потенційні побажання своїх шанувальників (наявність балансних входів і виходів, конструкція «подвійне моно», клас А, поєднання «лампової» м'якості та «транзисторної» динаміки в звучанні і навіть USB-вхід для підключення комп'ютера чи ноутбука як звукового) джерела) і разом задовольнили їх усі, зробивши такий гідний комплект від Musical Fidelity у серії M6!

Характеристики Musical Fidelity M6s PRE Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Диапазон частот:10 Гц – 80000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:96
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:USB, Встроенный фонокорректор
Тип звукоснимателя:MM/MC

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), USB, Phono (фонокорректор), 5 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Потребляемая мощность:15 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 x 126 x 400 мм
Вес:11.4 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Musical Fidelity M6s PRE Black