Предварительный усилитель Musical Fidelity M8PRE Black

Код: MF-M8preb
159 900 грн
 
Попередній підсилювач, стерео, фонокоректор, частотний діапазон: 5 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 118 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,005%, пульт ДК, габарити (Ш х В х Г): 440 x 162 x 400 мм, вага: 17 кг, колір: чорний

Предварительный усилитель Musical Fidelity M8PRE Black

Серія М8 складається з високоефективних пристроїв, що мають еталонне звучання, відмінну продуктивність і бездоганний дизайн. У цю серію входять 3 апарати: попередній підсилювач M8PRE, підсилювач потужності M8-500S та моно підсилювач потужності M8-700m.

Високоякісний підсилювач M8PRE вдало поєднує в собі строгий класичний дизайн і сучасні технології. Апарат впевнено справляється з будь-якими, навіть найскладнішими та насиченими динамікою творами, завдяки вбудованому в нього блоку живлення підвищеної потужності.

Кожен канал живиться від власного силового трансформатора потужністю 350 ВА з ізольованими гальванічно ланцюгами фільтрів і стабілізаторів. Таке рішення дозволяє повністю виключити взаємні перешкоди між каналами та дає можливість суттєво підвищити якість та автентичність звучання. Для очищення вхідної напруги від перешкод є спеціальний мережевий фільтр.

Обидва канали підсилювача виконані за повністю балансною схемою в чистому класі від входу до виходу. Завдяки цьому M8PRE забезпечує дуже низький рівень нелінійних спотворень, високе співвідношення сигнал-шум, максимально стійкий до перевантажень та лінійний у всьому діапазоні робочих частот.

Застосування високоякісної елементної бази у поєднанні з ручним налаштуванням і передовими інженерними рішеннями дозволило досягти широкого діапазону робочих частот від 5 Гц до 100 кГц при нерівномірності АЧХ в межах ±1 дБ. Для забезпечення найкращого узгодження M8PRE з джерелами сигналу та підсилювачем потужності він має високий вхідний та низький вихідний імпеданс. Значення цих властивостей завжди у всьому діапазоні робочих частот.

Характеристики Musical Fidelity M8PRE Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Диапазон частот:5 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:118
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:Встроенный фонокорректор
Тип звукоснимателя:MM/MC

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), 5 x линейный (RCA)
Выходы:1 х балансный (XLR)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:25 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 x 162 x 400 мм
Вес:17 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Musical Fidelity M8PRE Black