Предварительный усилитель Vincent SA-32 Black

Код: vin-sa32b
53 707 грн
 
Стерео підсилювач, гибридний, кількість каналів: 2, діапазон частот: 20 - 20000 Гц, співвідношення сигнал/шум (Main): 90 дБ, коефіцієнт гармонійних спотворень: 0.1%, лампи: 4 x 6N16, пряме підключення (By-pass/Direct), габарити (ШхГхВ): 430 x 360 x 77 мм, вага: 6.2 кг, колір: чорний

Предварительный усилитель Vincent SA-32 Black

Попередній підсилювач Vincent SA-31 залишався популярним та затребуваним продуктом у лінійці гібридних підсилювачів Vincent протягом тривалого часу. 2-й підсилювач, він був запущений на зміну моделі LS-1. Компанія продовжувала випуск моделі SA-31 аж ніяк не з сентиментальних спонукань, а в основному через те, що практично неможливо спроектувати кращий підсилювач з подібною якістю звуку в цьому ціновому сегменті.

Після численних звернень щодо можливості повторного запуску моделі в серію та всебічного розгляду цього питання, в компанії зважилися на це. В результаті з'явився новий гібридний підсилювач Vincent SA-32.

Базова конструкція в основному повторює конструкцію свого попередника. Але до підсилювача були додані деякі нові опції, його схеми були покращені, передпідсилювач був повністю перебудований, включаючи збільшення корпусу. Ще одна видима зміна – інший набір з'єднувальних конекторів. SA-32 поруч із звичайними входами і виходами RCA є також балансні термінали. Високоякісний кабель XLR-XLR (довжиною 1 м) вже є в комплекті. Крім того, згідно з побажанням замовників, було додано зручний дистанційний пульт управління в алюмінієвому корпусі.

Високоякісний кабель XLR-XLR (довжиною 1 м) вже є в комплекті. Крім того, згідно з побажанням замовників, було додано зручний дистанційний пульт управління в алюмінієвому корпусі.

Функція loudness була замінена на можливість зменшення коефіцієнта посилення. Тепер за допомогою перемикача, розташованого на передній панелі, можна зменшити його на 8 дБ. Це дозволяє підключати до підсилювача різні підсилювачі потужності з вищим коефіцієнтом посилення без особливих проблем.

Також замість двох ламп типу 6N16, що використовуються в моделі SA-31, SA-32 використовуються вже чотири. Перші дві лампи розміщуються у вхідному каскаді. Ще дві лампи перебувають у вихідному каскаді після темброблоку. Підсумкова звукова подача стає більш натуральною та точною, що забезпечує також кращу динаміку та більшу музичність.

Характеристики Vincent SA-32 Black

Общее

Тип усилителя:Предварительный усилитель
Схемотехника:гибридный
Страна (Главный офис):Германія
Диапазон частот:20 Гц – 20000 Гц
Соотношение сигнал/шум:> 90 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.1

Входы/выходы

Входы:2 х балансный (XLR), 5 x линейный (RCA)
Выходы:2 х линейный (RCA), 2 х балансный (XLR), 1 х для записи (REC)

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):430 x 360 x 77 мм
Вес:6.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Vincent SA-32 Black