Проигрыватель винила Audio-Technica AT-LP3XBTBK

Код: AT-LP3XBTBK
19 209 грн
 
з фонокоректором, швидкість: 33-1/3, 45 об/мин, тонарм прямий, картридж MM: AT-VM95C, диск: алюміній, кришка в комплекті, Bluetooth 5.2, габарити 435.6 x 374 x 128 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

Проигрыватель винила Audio-Technica AT-LP3XBTBK

AT-LP3XBT – це повністю автоматичний програвач вінілових платівок, призначений для забезпечення чудового аналогового звуку за допомогою вдосконаленої бездротової технології Bluetooth.

Цей програвач Bluetooth пропонує всі переваги вінілу зі зручністю розширених можливостей підключення. Насолоджуйтесь свободою підключення до новітніх стовпчиків або навушників з бездротовою технологією Bluetooth одним натисканням кнопки — ваша подорож до аналогового прослуховування починається тут.

Автоматичний режим роботи – чудовий вибір для тих, хто шукає просту у використанні установку програвача. Легко грайте, зупиняйтеся та змінюйте швидкість обертання. Завдяки системі підйому з гідравлічним демпфуванням та блокованою опорою все, що вам потрібно зробити, це опустити збалансований прямий тонарм у потрібне положення та дозволити програвачеві творити дива. LP3XBT працює на двох швидкостях: 33⅓ та 45 об/хв.

Знімна універсальна головка AT-HS3 тонарма та картридж із двома рухомими магнітами дозволяють вам експериментувати з вибором картриджа, щоб знайти ідеальний звук, що відповідає вашим уподобанням прослуховування. Картридж AT-VM95C сумісний з будь-якою серією VM95.змінний стілус, що пропонує широкий вибір опцій для будь-якого бюджету та застосування.

Конструкція демпфованої основи забезпечує зменшення забарвлення низькочастотного зворотного зв'язку, а литий алюмінієвий диск з повстяним килимком контролює резонанс і знижує небажану вібрацію. AT-LP3XBT доступний у двох класичних кольорах – чорному та білому.

LP3XBT - ідеальний програвач для шанувальників LP3, які хочуть забезпечити зручність прослуховування своїх налаштувань через Bluetooth, забезпечуючи таке ж насичене звучання з покращеною якістю звуку.

Характеристики Audio-Technica AT-LP3XBTBK

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Чёрный
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Длина тонарма:221.5 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Масса картриджа:AT-VM95C

Диск

Материал диска:Алюминий

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Тип автомата:Полный автомат

Характеристики

Соотношение сигнал/шум:- 60 дБ
Потребление электроэнергии:2 Вт
Размеры (Ш х В х Г):435.6 x 374 x 128 мм
Вес:5 кг
Комплектация:Програвач вінілових дисків, Кришка, Картридж, Тонарм, Мережевий адаптер
Отзывы о товаре Audio-Technica AT-LP3XBTBK