Проигрыватель винила Gold Note MEDITERRANEO Gold Leaf

Код: gn-mid-gl
374 100 грн
 
Швидкість обертання: 33 1/3, 45, прямий тонарм Gold Note B-7 Ceramic, пасиковий привод, кришка в комплекті, без фонокоректору, габарити: 470 х 210 х 360 мм, вага: 20 кг, колір: золото/чорний

Проигрыватель винила Gold Note MEDITERRANEO Gold Leaf

Mediterraneo - програвач вінілу від італійської компанії Gold Note, створений для любителів безкомпромісно високої точності відтворення та вишуканого дизайну. Технічні рішення, використані створення пристрою забезпечили високу надійність і точність роботи механізмів. Завдяки важкому шасі Gold Note Mediterraneo стійкий до вібрацій та паразитних резонансів. Опорний диск з матеріалу Sustarin має стійкість до деформації та чудові демпфуючі властивості.

Програвач здатний відтворювати грамзаписи на швидкостях 33/45 об/хв. Пристрій оснащений автоматичним перемиканням швидкостей, а також електронною системою тонкого налаштування швидкості обертання. Налаштування швидкості зберігаються у мікросхемі пам'яті контролера навіть у ситуаціях, коли пристрій не підключено до мережі. Особливою гордістю виробника є запатентований генератор керування потужністю, створений на основі мікроконтролера Quadral-Core. Пристрій змінює форму хвилі змінного струму, зводячи до мінімуму вібрації двигуна, покращуючи момент, що крутить, а відповідно, забезпечуючи динаміку і високу вірність відтворення.

Модель комплектується дев'ятидюймовим тонармом B-5, власною розробкою Gold Note, яка ідеально підходить до програвача компанії.

Характеристики Gold Note MEDITERRANEO Gold Leaf

Общие

Назначение:High End
Цвет:Черный лак/золотистый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Gold Note B-7 Ceramic
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Длина тонарма:9"

Диск

Толщина диска:45 мм

Конструкция

Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное

Характеристики

Детонация:±0.1%
Соотношение сигнал/шум:-80 дБ
Потребление электроэнергии:27 Вт
Размеры (Ш х В х Г):470 х 210 х 360 мм
Вес:20 кг
Комплектация:Програвач, картридж, тонарм, кришка, мат
Отзывы о товаре Gold Note MEDITERRANEO Gold Leaf