Проигрыватель винила Gold Note MEDITERRANEO Walnut

Код: gn-mid-w
343 570 грн
 
Швидкість: 33-1/3, 45 rpm +/-0,1%; зміна швидкості: електронна, диск: з матеріалу Sustarin, тонарм: 9" Gold Note B-5.1, привід: пасиковий, без фонокартриджа, розміри (Ш х В х Г): 470 х 210 х 360 мм, маса: 25 кг, колір : горіх

Проигрыватель винила Gold Note MEDITERRANEO Walnut

Програвач вінілу Gold Note MEDITERRANEO Walnut

 

Програвач вінілових платівок The Mediterraneo від італійського виробника Gold Note виконаний в оригінальному дизайні. Зовнішній вигляд та конструкція – перше, на що звертають увагу його творці. Модель The Mediterraneo оснастили основою трьох шарів. Нижня частина товщиною 60 мм виготовлена ​​з масиву горіха або оливи. Потім йде лист зі сталі завтовшки 3 мм. Додаткова жорсткість забезпечується за рахунок дотику нижнього шару із середнім у 18 точках. Верхній (третій) шар виконаний із полірованого чорного акрилу. 

Як стверджує Gold Note, при створенні корпусів програвачів використовують дерева віком не менше ніж 50 років. Деревина сушиться протягом кількох років. Форма основи The Mediterraneo зроблена таким чином, що її властивості можна порівняти з властивостями столу в кілька разів більше.

Інноваційна система живлення мотора включає в себе регенератор змінного струму AC-DC-AC абсолютно точно "зшиває" напівхвилі, що дає тихе і рівне обертання шпинделя мотора і як результат зникають малі рокіт і нерівномірність обертання диска. Новий ідеально відполірований шків мотора у формі пісочного годинника також працює на зменшення детонації.

Мотор Gold Note Mediterraneo, за словами компанії, працює гранично плавно та тихо. Підшипник довжиною 80 мм такий самий, як у моделі Bellagio Reference, позиціонується як найкращий з підшипників компанії. Висота диска складає 45 мм, виготовлений він із спеціального жорсткого матеріалу, покликаного усунути всі резонанси. Як ніжки задіяли три шипи. Програвач комплектується фірмовим підшипниковим тонармом B-5.1 і кришкою.

Характеристики Gold Note MEDITERRANEO Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Gold Note B-5.1
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Длина тонарма:228 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Толщина диска:45 мм

Конструкция

Материал стола:Сталь/MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное

Характеристики

Отклонение скорости:±0.1%
Детонация:±0.02%
Соотношение сигнал/шум:-82 дБ
Размеры (Ш х В х Г):470 х 210 х 360 мм
Вес:25 кг
Комплектация:Проигрыватель виниловых дисков, Крышка, Тонарм
Отзывы о товаре Gold Note MEDITERRANEO Walnut