Новинка
каталогу

Проигрыватель винила Gold Note T-5 Black

Код: PF-TURNT-T5-001-B
42 570 грн
 
33 1/3 об/хв та 45 об/хв (±0,1%), ручне перемикання швидкості канавки на шківі, синхронний двигун 12 В, 12 В змінного струму ( 100-120 В – 60 Гц, 220-240 В – 50 Гц), споживана потужність 3 Вт (макс.), розміри 425 x 140 x 360 мм (ш/в/г) і вага 7,5 кг (нетто), без звукознимача. made in Italy

Проигрыватель винила Gold Note T-5 Black

Все ще думаєте придбати новий програвач на свята  Відомий італійський виробник Gold Note може мати саме те, що вам потрібно.

Gold Note T-5 — це компактне шасі із тарілкою товщиною 15 мм із надпрозорого скла, яке, як кажуть, «забезпечує потрібну щільність і структуру для вилучення дрібних деталей із канавки, мінімізуючи шум». Пластина поєднується з перевернутим 5-міліметровим шарикопідшипником із хромованої сталі, щоб «підвищити стабільність пластини, а також забезпечити обертання без тертя».

Стіл T-5 має товщину 23 мм і виготовлений з HDF, і він додатково вдосконалений шляхом видалення матеріалу в «стратегічних точках» — тобто навколо двигуна, підшипника та країв — для створення форми, призначеної для «мінімізації резонансу шляхом порушуючи схему передачі вібрацій», - повідомляє Gold Note.

Доступний з елегантним чорним лаковим покриттям, регульованими ніжками та знімним прозорим акриловим пилозахисним чохлом, стіл T-5 також оснащений власним тонаром B-5.2 від Gold Note, і, як кажуть, його можна оновити до їх високоточного B- 5.1.

Характеристики Gold Note T-5 Black

Общие

Назначение:Начальный уровень, Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Чёрный

Тонарм

Название тонарма:B 5.2
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Стекло
Толщина диска:15mm

Конструкция

Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Отзывы о товаре Gold Note T-5 Black