Проигрыватель винила Gold Note VALORE 425 Plus Silver Foil

Код: gn-val425psf
85 570 грн
 
Швидкість обертання: 33 1/3, 45, прямий тонарм Gold Note B-5 9", пасиковий привод, кришка в комплекті, без фонокоректору, габарити: 400 х 120 х 360 мм, вага: 9.5 кг, колір: срібло

Проигрыватель винила Gold Note VALORE 425 Plus Silver Foil

Valore 425 Plus — найбільш досконалий та музичний програвач у своїй категорії, що пропонує неперевершену якість звуку та величезне задоволення від музики. Елегантний та сучасний програвач з красивим відтінком класичного дизайну.

Цей привабливий програвач з жвавістю отримує найдрібніші деталі з вінілової канавки. 30-мм цоколь, доступний у 4 варіантах обробки, був спроектований та сформований таким чином, щоб зменшити вібрації та гарантувати видатне аудіофільське звучання.

Зроблений вручну в Італії з матеріалів найвищої якості, його назва означає цінність та цінність італійською мовою, і це саме те, чим він є: дійсно відмінний програвач з гарним співвідношенням ціни та якості, в якому є все, щоб стати вашим улюбленим інструментом для гри на ваших платівках.

60-міліметровий підшипник диска та шпиндель ретельно оброблені для забезпечення найкращої якості руху, що у поєднанні з диском з поліоксиметилену з високим демпфуванням робить Valore 425 Plus виключно бездоганним програвачем.

Надзвичайно ефективний синхронний двигун 12 В працює безшумно, а його високий момент, що крутить, гарантує високоточний контроль швидкості, а також наднизьке тертя і вібрації в кожен момент часу. Режими швидкості – 33⅓ об/хв та 45 об/хв – контролюються електронікою і можуть бути точно відрегульовані для точного налаштування програвача, що робить Valore 425 Plus братом по зброї будь-якої аудіосистеми класу High-End.

Незважаючи на свій компактний розмір, Valore 425 Plus з легкістю підтримує стандартний 9-дюймовий тонарм і включає наш видатний тонарм Gold Note B-5 і прозору знімну пилозахисну кришку на петлях.

Характеристики Gold Note VALORE 425 Plus Silver Foil

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Gold Note B-5
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Длина тонарма:9"

Диск

Материал диска:Пластмасса
Толщина диска:23 мм

Конструкция

Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин

Характеристики

Детонация:±0.2%
Соотношение сигнал/шум:-75 дБ
Потребление электроэнергии:27 Вт
Размеры (Ш х В х Г):400 х 120 х 360 мм
Вес:9.5 кг
Комплектация:Програвач, картридж, тонарм, кришка, мат
Отзывы о товаре Gold Note VALORE 425 Plus Silver Foil