Проигрыватель винила Gold Note VALORE 425 Plus Walnut

Код: gn-val425pw
85 570 грн
 
Швидкість: 33-1/3, 45 rpm +/-0,1%; перемикання швидкостей: електронне, тонарм: 9" Gold Note B-5.1, привід: пасиковий, розміри (Ш х В х Г): 425 х 360 х 170 мм, маса: 10 кг, кришка в комплекті, колір: горіх

Проигрыватель винила Gold Note VALORE 425 Plus Walnut

Програвач вінілу Gold Note VALORE 425 Plus Walnut

Низьковольтний двигун змінного струму живиться від ШІМ-перетворювача AC-DC-AC з напругою 12 вольт на виході. Постійна частота та амплітуда гарантують стабільне обертання диска незалежно від капризів міської мережі. Такий же привід використовується у варіанті Valore Plus Acrylic, але стіл шириною 40 см виконаний із прозорого акрилу та кришка входить у комплект. І, нарешті, у топовому виконанні Valore 425 Acrylic акриловий стіл має ширину 425 мм, що дозволило встановити 9-дюймовий тонарм. Двигун – 12-вольтовий, живиться від перетворювача AC-DC-AC. Кришка в комплекті, а ось картридж доведеться вибирати та купувати самостійно. Усі програвачі Gold Note виготовляються на власній фабриці у Флоренції.

Диск товщиною 20 мм виготовлений з цього полімеру методом екструдування (лиття під тиском). Головний вузол має патентовану конструкцію Split-Spindle (розділена вісь), яка запозичена у старших моделей програвачів. Вона складається з двох частин, розташованих на загальній осі — зовнішньої різьбової та внутрішньої, що включає два невеликі графіто-тефлонові підшипники. Поздовжня канавка, заповнена маслом, забезпечує змащення частин, що труться. Велика глибина шахти (80 мм) унеможливлює хитання диска. Як запевняє виробник, Split-Spindle має властивість самоочищення, і після попадання бруду в підшипник достатньо кількох годин роботи, щоб він був видалений із зазору. Диск помітно піднятий над столом, і якщо дивитися збоку, повне враження, що він висить у повітрі.

Програвач встановлюється на трьох конусоподібних ніжках, що регулюються по висоті. Вони виточені з акрилу та забезпечують ефективну розв'язку від зовнішніх вібрацій.

24-полюсний синхронний двигун змінного струму зафіксований у ретельно задемпфованій комірці і живиться від маленької зовнішньої коробочки. У ній зібраний ШІМ-перетворювач, що видає чисту синусоїдальну напругу 12 вольт. За рахунок цього забезпечується високий крутний момент і мінімальний рівень гуркоту (-76 дБ). Крім того, щоб змінити швидкість (33/45 об/хв.), достатньо натиснути відповідну кнопку на корпусі перетворювача.

Програвач комплектується прямим 8-дюймовим тонармом Gold Note B-5 III. Це класична поворотна конструкція на прецизійних 9 мм підшипниках з ефективною масою 10 г. Шелл не знімний, внутрішня розводка зроблена екранованим кабелем 36 AWG Hyper Litz з OFC міді чистотою 99,9999%.

 

Відмінні риси нової моделі Gold Note Valore 425 Plus:

  • Збільшений розмір столу - ширина 425 міліметрів (на 25 мм довша за стандартну модель Valore);
  • Нова конструкція столу зі спеціально розрахованими і точно виконаними наскрізними отворами навколо підшипника диска і поглибленнями навколо мотора, що зменшують вібрацію програвача.
  • Підшипник глибиною 80 мм, високої точності з внутрішнім покриттям із графіту та тефлону.
  • Акриловий диск заввишки 20 мм;
  • Класичний підшипниковий дев'ятидюймовий тонарм Gold Note B-5 (на стандартній моделі Valore - восьмидюймовий тонарм);
  • 12 вольтовий мотор змінного струму з високим крутним моментом, який запитується від ШІМ перетворювача змінний-постійний-змінний з точним зшиванням напівхвиль. Таким чином досягається відсутність вібрацій двигуна.
  • Прозора акрилова кришка на петлях у комплекті.
  • Основа програвача виготовлена ​​зі спеціального складу МДФ в чорному білому лаку, або з прозорого акрилу товщиною 30 мм (версія Acrylic). За спецзамовленням можливе покриття з італійської шкіри.

 

Характеристики Gold Note VALORE 425 Plus Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг, Регулируемый противовес

Тонарм

Название тонарма:Gold Note B-5.1
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Длина тонарма:223 мм
Масса тонарма:10 г

Диск

Материал диска:Акрил
Толщина диска:23 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное

Характеристики

Отклонение скорости:±0.1%
Детонация:±0.02%
Соотношение сигнал/шум:-79 дБ
Потребление электроэнергии:20 Вт
Размеры (Ш х В х Г):425 х 360 х 170 мм
Вес:10 кг
Комплектация:Проигрыватель виниловых дисков, Крышка, Картридж, Тонарм
Отзывы о товаре Gold Note VALORE 425 Plus Walnut