Проигрыватель винила Music Hall MMF-5.3 SE 2M-Blue Walnut

Код: mmf-53sw
54 795 грн
 
Програвач вінілових дисків, тип приводу: ремінний, без фонокоректору, ММ-картридж Ortofon 2M-Blue, тонарм: Pro-Ject 9" (228.6 мм) вуглеволокно, частота обертання: ЗЗ - 45 об/хв, опорний диск: алюміній 300 мм, кришка в комплекті, габарити: 464 х 337 х 140 мм, вага: 10.9 кг, колір: горіх

Проигрыватель винила Music Hall MMF-5.3 SE 2M-Blue Walnut

Music Hall MMF-5.3 – програвач вінілових дисків. Стіл, що складається з двох платформ, ізольованих один від одного шістьма сорботановими амортизаторами. Ремінний привід, сталевий опорний підшипник з тефлоновим покриттям, двошвидкісний синхронний двигун постійного струму, розв'язаний від столу через еластичні втулки, динамічно збалансований опорний диск з немагнітної нержавіючої сталі з матом. Карбоновий тонарм із регульованою притискною силою, демпфований мікроліфт, антискейтинг, провідники із надчистої міді, позолочені RCA-роз'єми. Спеціальні вібрації, що гасять регульовані ніжки. 

Відмінною рисою MMF-5.3 є верхня та нижня платформи, розділені візупругими конусами, які забезпечують гасіння вібрації. Програвач постачається в комплекті з картриджем Ortofon 2M Blue, правильно вирівняним та встановленим, а також противагою, яка відокремлена від кронштейна та діє як демпфер резонансу. Прецизійний головний підшипник із нержавіючої сталі, покритий тефлоном для безшумної роботи рідини.

MMF-5.3 – це більше, ніж просто програвач – це повноцінний комплект. Чудове блискуче покриття чорного рояльного лаку, першокласний 9-дюймовий тонарм з вуглецевого волокна і повністю регульований VTA, азимут і механізм підйому руки з демпфуванням перетворюють цей програвач на витвір мистецтва. Синхронний двигун постійного струму забезпечує чудову стабільність швидкості, а Шків двошвидкісного крокового двигуна забезпечує відтворення зі швидкістю 33 1/3 та 45 об/хв. Інші особливості включають високоякісні позолочені роз'єми RCA, знімний фоно-кабель, спеціальні регульовані ніжки, вібрацію, що гасять, вбудований круглий спиртовий рівень для правильного вирівнювання і пильовик. чохол та адаптер на 45 об/хв. У програвачі Music Hall MMF-5.3 справді є все.

Характеристики Music Hall MMF-5.3 SE 2M-Blue Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 9'
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:228.6 мм
Масса тонарма:8.5 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon 2M-Blue
Игла:Эллиптическая
Дополнительные характеристики картриджа:Звіс: 18 мм

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:2.7 кг
Диаметр диска:300.0 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:±0.8%
Детонация:±0.1%
Соотношение сигнал/шум:-70 дБ
Потребление электроэнергии:4 Вт
Размеры (Ш х В х Г):464 х 337 х 140 мм
Вес:10.9 кг
Комплектация:Програвач, Кришка, Картридж, Тонарм, Мережевий адаптер, Повстяний килимок, Адаптер на 45 об/хв
Отзывы о товаре Music Hall MMF-5.3 SE 2M-Blue Walnut