Проигрыватель винила Music Hall MMF-9.3 Walnut

Код: mmf-93w
96 915 грн
 
Програвач вінілових дисків, тип приводу: ремінний, без фонокоректору, тонарм: Pro-Ject 9cc (228.6 мм) вуглеволокно, частота обертання: ЗЗ - 45 об/хв, опорний диск: акріл 300 мм, кришка в комплекті, габарити: 464 х 337 х 184 мм, вага: 18 кг, колір: горіх

Проигрыватель винила Music Hall MMF-9.3 Walnut

Програвач Music Hall MMF-9.3 - справжній шедевр дизайну та продуктивності. Завдяки характерній конструкції з трьома цоколями найважливіші компоненти, що відтворюють звук, ізольовані на верхній платформі від регульованих ніжок і проводів, встановлених на нижній платформі. Двигун і регулятори швидкості ізольовані на власній віброгасильній основі та повністю відокремлені від поворотного столу.

Завдяки цільному карбоновому тонару з повністю регульованим VTA, азимутом і амортизуючим механізмом підйому плеча, MMF-9.3 забезпечує точність і точність відтворення. Центр ваги противаги знаходиться на одному рівні з кінчиком стилуса, відокремленим від плеча, і діє як демпфер резонансу. Повністю ізольований/роз’єднаний двигун постійного струму з регуляторами швидкості 33 1⁄3 і 45 об/хв розташований у передньому лівому куті поворотного столу, скасовуючи будь-яку потенційну вібрацію від двигуна/ременя до картриджа. Двигун сидить на власній шайбі демпфування резонансу для додаткової стабільності.

Додатковий картридж Goldring Eroica LX із рухомою котушкою низької потужності та стилус Gyger II забезпечує приголомшливу якість звуку. Картридж, що постачається, правильно відрегульований і встановлений. Інші особливості включають перевернутий керамічний основний підшипник для надтихої та плавної роботи, нерезонансну акрилову пластину товщиною 1 дюйм, м’який повстяний килимок для пластини, високоякісні золоті роз’єми RCA та регульовані ніжки з наконечниками з чашками проти подряпин. З низьким рівнем шуму, повністю ручним ремінним приводом, вбудованим круглим рівнем для правильного вирівнювання, пилозахисним чохлом і адаптером на 45 об/хв, що входить у комплект, MMF-9.3 є найкращим вибором для аудіофілів.

Характеристики Music Hall MMF-9.3 Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг, Регульована противага

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 9cc
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:228.6 мм
Масса тонарма:8.5 г

Диск

Материал диска:Акрил
Масса диска:2.7 кг
Диаметр диска:300.0 мм
Толщина диска:25 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:±0.06%
Детонация:±0.1%
Соотношение сигнал/шум:-73 дБ
Размеры (Ш х В х Г):464 х 337 х 184 мм
Вес:18 кг
Комплектация:Програвач, Кришка, Тонарм, Мережевий адаптер, Повстяний килимок, Адаптер на 45 об/хв
Отзывы о товаре Music Hall MMF-9.3 Walnut