Проигрыватель винила NAD C 588 Turntable

Код: NADC588BLK
43 819 грн
 
LP-програвач, швидкості: 33, 45 об/хв, тонарм: 230 мм, маса тонарма: 9,5 г, картридж: Ortofon 2M RED, маса картриджа 7,2 г, притискна сила: 0 - 3,0 г, кришка в комплекті, вихідний рівень: 5,5 мВ, габарити 435 x 340 x 125 мм, вага: 9,2 кг

Проигрыватель винила NAD C 588 Turntable

C 588 має спеціально розроблений карбоновий тонармовий вал з нерухомою металевою оболонкою головки та оснащений розв'язаною противагою та магнітною компенсацією ковзана. Червоний картридж Ortofon 2M Red встановлений на заводі-виробнику та забезпечує чудове відстеження та ніжне звучання у всьому діапазоні. C 588 використовується більш довгий, ніж зазвичай, 9-дюймовий тонарм для оптимізації звису і зменшення похибки кута стеження. Для ідеального вирівнювання щупа ми включаємо регулювання азимутального і вертикального кута стеження, а також датчик калібрування вирівнювання, що є рідкістю в даній ціновій точці.

Для повної реалізації мікродинаміки музики потрібно дуже щільне механічне з'єднання пластинки та тонарма. Воно утворює трикутник, так як вібрації можуть передаватися від пластинки, що програється, до пластинки, через вал і підшипник до основи (цоколю), вгору по кріплення кронштейна через шарнір кронштейна і вниз по кронштейну до картриджа і щупа. На цьому шляху є безліч окремих деталей і деякі з них необхідно переміщати відносно один одного через механічні інтерфейси підшипників. Якщо в цих механічних підшипникових вузлах гратиме якась гра, то музична енергія буде втрачена. Тому NAD приділяє пильну увагу точної обробки, збирання та тестування, що так важливо для поворотного столу.

Зведення до мінімуму всіх підроблених вібрацій має вирішальне значення для найкращого результату при грі на вінілі. Так як ці вібрації можуть виходити від різних джерел, як внутрішніх, так і зовнішніх, всі матеріали та розміри повинні бути ретельно розраховані, щоб зменшити та збалансувати всі резонанси, щоб запобігти накопиченню енергії на певних частотах. Для ізоляції зовнішніх вібрацій від гучномовців або підстрибуючих підлог ми використовуємо масивну основу з МДФ зі спеціально налаштованими ніжками для гасіння вібрацій, а також товсту пилу, що не резонує, пилу. Вибір скляної тарілки, повстяної подушечки, основи МДФ і тонарма з вуглецевого волокна були ретельно продумані для спільної роботи з обмеження та зниження паразитних вібрацій.

Характеристики NAD C 588 Turntable

Общие

Назначение:Hi-Fi
Цвет:Чёрный

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 9"
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:230 мм
Масса тонарма:9.5 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon 2M-Red
Масса картриджа:7.2 г
Прижимная сила:0-30 мН

Диск

Материал диска:Стекло
Толщина диска:10 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин

Характеристики

Отклонение скорости:33 rpm: < ± 0.35 %, 45 rpm: < ± 0.30 %
Детонация:±0.01%
Потребление электроэнергии:5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):435 x 340 x 125 мм
Вес:9.2 кг
Отзывы о товаре NAD C 588 Turntable