Проигрыватель винила Pro-Ject A1 OM10 White

Код: 9120122294840
20 468 грн
 
Тонарм: 8.6" алюміній, з фонокоректором, MM-звукознімач Ortofon OM 10, швидкість: 33 1/3, 45 об/м, пассіковий привод, кришка у комплекті, колір: білий, розміри (ШхВхГ): 430 x 130 x 365 мм, вага: 5.6 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject A1 OM10 White

Новий повністю автоматичний програвач Pro-Ject A1 – перша модель у новій лінійці Automat. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати швидкість, натиснути «Старт»  зручніше сісти. Безшумний та надійний механізм з ремінним приводом зробить все інше. Завдяки фонокорректору MM, що перемикається, картриджу Ortofon та матовій чорній обробці новий A1 встановлює еталон, в якому функціональність не ставить під загрозу якість звуку.

Один із лідерів у виробництві програвачів вінілу — компанія Pro-Ject — випустила першу у своїй історії вертушку з автоматичним керуванням. Новинка називається Automat A1 і підійде початківцям любителям вінілу. Компанія планує розширювати лінійку автоматичних плеєрів.

Програвач A1 є першим, створеним у партнерстві з німецькою компанією Fehrenbacher GmbH, у якої Pro-Ject запозичила технологічний автоматичний привід. Модель збиратиметься вручну у Німеччині. Автоматичне управління - це зручна функція для користувача: достатньо поставити платівку на програвач і натиснути "старт", після чого тонарм сам опуститься на початок платівки і піде назад, коли сторона закінчиться.

У Automat A1 ремінний привід з двома швидкостями обертання диска: 33 і 45 обертів за хвилину. На борту також вбудований фонокоректор, який за бажання можна вимкнути. Програвач поставляється з 8,3-дюймовим алюмінієвим тонармом з шеллом з полімеру, вкритим вуглеволокном, на який встановлений звукознімач Ortofon OM 10. Тонарм повністю налаштований на заводі, користувачеві залишається тільки включити програвач у мережу.

Дерев'яне шасі нової моделі поставили на ніжки, що демпфують, щоб воно могло ефективно справлятися з вібрацією. Хорошим бонусом при покупці буде міжблочний кабель RCA для підключення до підсилювача Pro-Ject Connect it E.

Характеристики Pro-Ject A1 OM10 White

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Белый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 8.6up
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:211 мм
Масса тонарма:6 г
Дополнительные характеристики тонарма:Заход: 19.5 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon OM-10
Игла:Эллиптическая
Прижимная сила:10-30 мН

Диск

Материал диска:Сталь
Диаметр диска:300 мм

Конструкция

Материал стола:Дерево
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Полный автомат
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:
  • 33: ±0.27%
  • 45: ±0.25%
Детонация:
  • 33: ±0.75%
  • 45: ±0.65%
Соотношение сигнал/шум:-65 дБ
Размеры (Ш х В х Г):430 x 130 x 365 мм
Вес:5.6 кг
Комплектация:Проигрыватель виниловых дисков, Крышка, Картридж, Тонарм, Фетровый мат, Фоно кабель
Отзывы о товаре Pro-Ject A1 OM10 White