Проигрыватель винила Pro-Ject A2 2M Red Black

Код: 9120129861069
57 190 грн
 
Тонарм Straight алюміній, картридж ММ: 2M Red, вбуд. фонокоректор, 33 1/3, 45, 78 об/хв, диск - алюміній, автомат, ремінний привід, кришка в комплекті, габарити: 430 x 150 x 365 мм, вага: 7.3 кг, колір: чорний

Проигрыватель винила Pro-Ject A2 2M Red Black

Pro-Ject A2 (2M Red) – це програвач із повністю автоматичним керуванням. Для початку прослуховування платівки достатньо натиснути лише одну кнопку. Програвач виготовляють на шасі з MDF та оснащують суб-шасі з плаваючою підвіскою. Це потрібно для повного гасіння вібрацій. Pro-Ject A2 (2M Red) оснащують легким алюмінієвим тонармом з карбоновим шеллом та алюмінієвим опорним диском. На програвачі встановлено MM-звукознімач Ortofon 2M Red.

Програвач вінілу Pro-Ject A2 (2M Red) оснащують автоматичним керуванням. Для початку відтворення платівки потрібно лише натиснути кнопку. Тонарм сам підведе голку до початку першої композиції на платівці та акуратно опустить голку на доріжку. Щойно відзвучать останні акорди заключної композиції, тонарм автоматично підніметься та повернеться у вихідне положення.

Корпус Pro-Ject A2 (2M Red) виготовляють із MDF для збільшення маси програвача та гасіння небажаних вібрацій. Органи керування розміщені на алюмінієвій панелі для надійнішого захисту програвача від механічних навантажень. Корпус моделі покривають сім шарами матового лаку. Таке оздоблення служить для усунення резонансів та надає Pro-Ject A2 (2M Red) елегантного вигляду. Програвач встановлюють алюмінієві опори, демпфовані силіконом.

Pro-Ject A2 (2M Red) оснащують субшасі з плаваючою підвіскою, на якому встановлюють тонарм, опорний підшипник диска і двигун. Ці елементи потребують повного захисту від зовнішніх вібрацій, яку забезпечує суб-шасі.

Конструкція програвача з автоматичним керуванням передбачає наявність безлічі механічних деталей. Їхнє розміщення всередині шасі вимагає значного вільного простору. В результаті шасі не можна зробити суцільним для ефективного гасіння вібрацій. Тому для захисту програвача від вібрацій застосування субшасі є обов'язковим.

Механізм автоматичного керування тонармом у моделі Pro-Ject A2 (2M Red) виготовляють повністю із металу. Його оригінальна конструкція була вдосконалена фахівцями Pro-Ject для точної та плавної роботи. Під час прослуховування платівки механізм автоматики від'єднаний від тонарма та не впливає на якість звуку.

Програвач Pro-Ject A2 (2M Red) встановлює легкий алюмінієвий тонарм довжиною 8,6 дюйма. Опір тонарма карданного типу виготовляють з використанням прецизійних підшипників. Шелл виконують із карбону для гасіння резонансів. Пружинний механізм регулювання антискейтингу на тонармі надійний та простий у використанні.

На програвач Pro-Ject A2 штатно встановлюють MM-звукознімач Ortofon 2M Red. Картридж є володарем безлічі нагород у спеціалізованій пресі за високе співвідношення якості та ціни. Положення звукознімача на шеллі програвача налаштовують на заводі.

Pro-Ject A2 (2M Red) оснащують демпфованим алюмінієвим опорним диском. Багатоступінчастий технологічний процес виготовлення забезпечує точне балансування і гладку поверхню диска. Модель комплектують фетровим матом.

Для зміни швидкості обертання пластинки (33 1/3, 45 або 78 об/хв) на програвачі Pro-Ject A2 (2M Red) достатньо пересунути перемикач у потрібне положення.

Програвач повністю налаштовують на заводі, тому його початкове встановлення займає мінімум часу. Pro-Ject A2 (2M Red) комплектують фірмовим кабелем Phono Connect It E.

Характеристики Pro-Ject A2 2M Red Black

Общие

Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Чёрный
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:211 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon 2M-Red
Масса картриджа:7.2 г
Игла:Эллиптическая
Прижимная сила:1.6-2 мН
Дополнительные характеристики картриджа:Частотний діапазон: 20-20.000 Hz (+3/-1 дБ)

Диск

Материал диска:Алюминий
Диаметр диска:300.0 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин, 78 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Полный автомат

Характеристики

Отклонение скорости:
  • 33: +/-0,14%
  • 45: +/-0,12%
Детонация:
  • 33: +/-0,27%
  • 45: +/-0,22%
Соотношение сигнал/шум:-74 дБ
Потребление электроэнергии:5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):430 x 150 x 365 мм
Вес:7.3 кг
Комплектация:Програвач вінілових дисків, картридж, тонарм, блок живлення, пилозахисна кришка, адаптер для 7" платівок, фетровий сліпмат, фонокабель
Отзывы о товаре Pro-Ject A2 2M Red Black