Проигрыватель винила Pro-Ject Art Metallica Pick It S2 C

Код: 9120122292587
73 530 грн
 
MM картридж, S-подібний тонарм Pick-it S2 C, без фонокоректору, швидкість: 33/45/75 об./хв, сигнал/шум: 68 Дб, габарити (ВхШхГ): 113 х 415 х 320 мм, вага: 4.5 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject Art Metallica Pick It S2 C

Програвач Pro-Ject Art Pick It S2 C для фанатів Metallica. Фанати Metallica це те, чого ви так чекали (навіть якщо ніколи не думали про це).

Metallica вибрала Pro-Ject як партнера для спільної роботи над своєю вертушкою, тому що бренд вже має великий досвід у подібних проектах. Команда дизайнерів Pro-Ject зробила корпус програвача у формі логотипу групи та дзеркальну/хромовану поверхню, щоб надати програвачеві його відмінного вигляду та сміливої ​​естетики, яка перегукується з культовою рок-групою.

"Металевий" програвач може похвалитися не тільки своїм сміливим дизайном, а й важливими аудіофільськими фічами, які так необхідні для вимогливих слухачів вінілу.

Програвач оснащений скляним опорним диском та новим алюмінієвим субдиском, а тонарм має S-подібну форму зі знімною головкою. У комплекті постачається картридж Pro-Ject Pick it S2 C, проте пристрій та функціонал тонарма враховує можливий апгрейд – є налаштування притискної сили, антискейтингу, а також рівня VTA (висоти тонарма). 

Металеві ніжки корпусу також регулюються по висоті, а регулювання швидкості може бути здійснене натисканням перемикача (замість того, щоб знімати тарілку та регулювати приводний ремінь, як це зроблено на більшості бюджетних програвачів Pro-Ject).

Характеристики Pro-Ject Art Metallica Pick It S2 C

Общие

Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый

Тонарм

Название тонарма:Pick It S2 C
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Изогнутая
Длина тонарма:218.5 мм
Масса тонарма:6 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Прижимная сила:10-30 мН

Диск

Материал диска:Стекло

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин, 78 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:RCA

Характеристики

Отклонение скорости:±0.4%
Детонация:±0.16%
Соотношение сигнал/шум:- 68 дБ
Потребление электроэнергии:4 Вт
Размеры (Ш х В х Г):113 х 415 х 320 мм
Вес:4.5 кг
Комплектация:Проигрыватель винила, звукосниматель Pick it S2, блок питания, адаптер на 78 оборотов, адаптер для воспроизведения синглов 7", документация
Отзывы о товаре Pro-Ject Art Metallica Pick It S2 C