Проигрыватель винила Pro-Ject E1 OM5e White

Код: 9120122291825
13 330 грн
 
Тонарм: 8.6" алюміній, з фонокоректором, ММ-картридж Ortofon OM5, швидкість: 33 1/3, 45 об/м, ремінний привод, кришка у комплекті, колір: білий, розміри (ШхВхГ): 420 х 112 х 330 мм, вага: 3.5 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject E1 OM5e White

E1 від Pro-Ject Audio Systems — це перший програвач серії E-Line, створений вручну в Європі, який має на меті забезпечити чудове звучання за обмежений бюджет. Немає значення, чи ви новачок, хто повернувся, чи досвідчений шанувальник вінілу. E1 вас не розчарує! Наша конструкція Plug & Play із попередньо налаштованим зусиллям відстеження та антискейтингом, створеним нашими досвідченими фахівцями на заводі, забезпечує найкращі налаштування для вашого вертушки. Просто відкиньтесь і насолоджуйтесь улюбленими записами. Новий E1 доступний у трьох різних версіях, щоб задовольнити потреби кожного. Усі три моделі оснащені електронним перемикачем швидкості 33/45 об/хв.

Стильний плінтус з композитного волокна, виготовлений на верстаті з ЧПУ, доступний у глянцевому чорному, глянцевому білому або горіховому покритті, ретельно виготовлений, щоб усередині не було порожнистих місць. Легкий 8,6-дюймовий алюмінієвий тонарм із низьким коефіцієнтом тертя оптимізований для високоякісного картриджа Ortofon OM5e і максимально розкриває його потенціал. Нова основна пластина з АБС-полімеру зміцнена спеціально розробленими виступами, щоб створити ідеальну антирезонансну платформу для вашого вінілу. Щоб захистити ваш E1 від пилу, ви також знайдете в коробці елегантний акриловий пилозахисний чохол із регульованими петлями. Завдяки використанню матеріалів преміум-класу, стильній естетиці та насиченому, живому звуку, широкий процес розробки гарантував, що не було компромісів у звучанні, незважаючи на таку доступну ціну.

Характеристики Pro-Ject E1 OM5e White

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Белый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 9
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:218.5 мм
Масса тонарма:7 г
Дополнительные характеристики тонарма:Звис: 22 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon OM-5e
Масса картриджа:5 г
Игла:Эллиптическая

Диск

Диаметр диска:300 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:Лінейний вихід (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:
  • 33: ±0.07%
  • 45: ±0.06%
Детонация:
  • 33: ±0.25%
  • 45: ±0.23%
Соотношение сигнал/шум:-65 дБ
Потребление электроэнергии:4.5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):420 х 112 х 330 мм
Вес:3.5 кг
Комплектация:Проигравач винилу, Кришка, Картридж, Тонарм, Блок живлення, Килим
Отзывы о товаре Pro-Ject E1 OM5e White