Проигрыватель винила Pro-Ject T1 BT OM5e Walnut

Код: 9120097822017
24 338 грн
 
Тонарм: 8.6" алюміній, ММ-картридж Ortofon OM5e, Bluetooth, швидкість: 33 1/3, 45, 78 об/м, ремінний привод, кришка у комплекті, колір: горіх, розміри (ШхВхГ): 415 х 100 х 335 мм, вага: 3.8 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject T1 BT OM5e Walnut

Програвач вінілу Pro-Ject T1 BT OM5e має класичну конструкцію і при цілком доступною вартості має високу надійність і якісним звуком. Модель виконана на суцільному полноразмерном шасі з хорошими антирезонансним характеристиками, а надійні опори забезпечують необхідне демпфірування. Програвач комплектується напр кришкою.

Pro-Ject T1 BT оснащений опорним диском з полірованого загартованого скла, що має товщину 8 мм. Цей диск стійкий до резонансів і володіє достатньою масою для підтримки стабільної швидкості обертання пластинки. Основний диск встановлюється на суб-диск, який з'єднаний зі шківом двигуна за допомогою пасіка. Таке рішення зробило зовнішній вигляд Pro-Ject T1 BT акуратним, а пассік забезпечив хорошу розв'язку від двигуна. Опорний підшипник з високою точністю виготовлений зі сталі та має дуже малими биттям і вібраціями. Додатково в комплекті є демпфуючий килимок для диска.

Програвач оснащений легким алюмінієвими тонармом довжиною 8,6 дюйма. Тонарм має інтегрований шелл, на якому встановлено звукознімач Ortofon OM5e з еліптичної заточуванням голки. Наявність стандартного кріплення дозволяє встановити на програвач і картридж іншої моделі.

Pro-Ject T1 BT оснащений вбудованим фонокоректором, при цьому, для виключення зайвої комутації та пов'язаних з цим можливих перешкод і спотворень, має на задній панелі дві пари RCA-гнізд - для лінійного і Phono-виходів. При цьому в комплект поставки входить і якісний міжблочний кабель, який можна використовувати для обох типів підключення. А індекс BT в назві даної моделі вказує, що вона додатково оснащена Bluetooth-модулем. Він дозволяє передавати сигнал на різні сумісні пристрої - наприклад, Bluetooth-навушники або активні колонки, в тому числі і саундбари. Таким чином, навіть меломани, тільки почінаючі знайомитися з вінілом, зможуть легко підключити Pro-Ject T1 BT, використавши це бездротове з'єднання. А в подальшому, підключивши програвач за допомогою кабелю до відповідного підсилювача або AV-ресивера, ще більш підвищити якість звучання музики.

Характеристики Pro-Ject T1 BT OM5e Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 8.6up
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:218.5 мм
Масса тонарма:8 г
Дополнительные характеристики тонарма:Звис: 22 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Ortofon OM-5e
Прижимная сила:0-50 мН

Диск

Материал диска:Стекло
Диаметр диска:300 мм
Толщина диска:8 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:Лінейний вихід (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:
  • 33: ±0.07%
  • 45: ±0.06%
Детонация:
  • 33: ±0.25%
  • 45: ±0.23%
Соотношение сигнал/шум:-65 дБ
Потребление электроэнергии:3 Вт
Размеры (Ш х В х Г):415 х 100 х 335 мм
Вес:3,8 кг
Комплектация:Проигравач винилу, Кришка, Картридж, Тонарм, Блок живлення, Килим
Отзывы о товаре Pro-Ject T1 BT OM5e Walnut