Проигрыватель винила Pro-Ject T2 W Rainier Walnut

Код: 9120129861052
50 310 грн
 
Тонарм 9 дюймів / алюміній, картридж ММ: Sumiko Rainier, 33 1/3 и 45 об/хв, диск - скло, ремінний привід, кришка в комплекті, габарити: 457 x 134 x 335 мм, вага: 5.5 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject T2 W Rainier Walnut

T2 W - перший програвач потокової передачі Wi-Fi від Pro-Ject. Ця революційна функція забезпечує безперебійну потокову передачу на широкий спектр сучасних мережевих аудіопристроїв, включаючи стримери Hi-Fi, A/V-ресивери для домашнього кінотеатру і сучасні потокові гучномовці. Така універсальність дозволяє легко інтегрувати T2 W в будь-який житловий простір, виводячи сучасні концепції способу життя на зовсім новий рівень.

Нова технологія потокового мовлення
Додали новітню технологію Wi-Fi в пакет, включаючи всі найновіші стандарти WLAN. T2 W може передавати потокове мовлення у нашому стандартному стислому форматі, що забезпечує максимальну сумісність, або у форматі 24 біт/48 кГц без втрат для вибраних висококласних стримерів, таких як Stream Box S2 Ultra.
Все це також підтримує багатокімнатну передачу, тобто ви можете надсилати сотні аудіопотоків на будь-яку кількість приймаючих пристроїв, перш ніж багатоядерний процесор 
T2 W або пропускна здатність Wi-Fi почне тріщати по швах.
Новий додаток "Pro-Ject Control" пропонує швидкий та інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс, а налаштування Wi-Fi можна без зусиль виконати за допомогою сучасної функції BLE, що спрощує процес налаштування.

Там, де відбувається магія
T2 W оснащено високоякісним двокаскадним спліт-пасивним фонокорректором MM - це перший випадок, коли в програвачі Pro-Ject використовується інтегрований фонокорректор такого рівня. Ми вважали це необхідністю для того, щоб максимізувати продуктивність Wi-Fi.
Додали в комплект найновішу технологію Wi-Fi, включаючи всі останні стандарти WLAN і 2x2 MIMO, що дозволяє досягти теоретичної швидкості, яка перевищує швидкість сучасних типових інтернет-з'єднань. А завдяки MIMO ми отримуємо максимальну стабільність сигналу та захист від втрати пакетів і даних. Все це необхідно, тому що за допомогою T2 W ви можете транслювати в нашому стандартному стислому форматі, що забезпечує максимальну сумісність, або в форматі 24 біт/48 кГц без втрат, для вибраних висококласних стримерів, таких як наш Stream Box S2 Ultra.

Характеристики Pro-Ject T2 W Rainier Walnut

Общие

Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Орех
Оснащение:Wi-Fi

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:230 мм
Масса тонарма:9.5 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Масса картриджа:6.1 г

Диск

Материал диска:Стекло
Масса диска:1.7 кг
Диаметр диска:300.0 мм
Толщина диска:10 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин

Характеристики

Отклонение скорости:33: 0,6% 45: 0,5%
Детонация:33: 0,19% 45: 0,17%
Соотношение сигнал/шум:-67 дБ
Потребление электроэнергии:4.5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):457 x 134 x 335 мм
Вес:5.5 кг
Комплектация:Програвач вінілових дисків, картридж, тонарм, пилозахисний чохол, фетровий чохол, адаптер для синглів, блок живлення, фонокорпусний RCA-кабель
Отзывы о товаре Pro-Ject T2 W Rainier Walnut