Проигрыватель винила Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

Код: 9120129862882
51 170 грн
 
Тонарм 8,6 дюймів карбон/алюміній, картридж ММ: Pro-Ject Pick it Pro Balanced, 33 1/3, 45, 78 об/хв, диск - акрил, пасиковий привід, кришка в комплекті, габарити: 415 x 125 x 335 мм, вага: 7 кг, колір: білий

Проигрыватель винила Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

Дизайн X1 B ретельно продуманий, щоб запропонувати найкраще рішення за найнижчою ціною. Все це підкріплюється багаторічним досвідом Pro-Ject у виробництві найпотужніших програвачів за вигідними цінами. Ця модель також оснащена спеціальним балансним виходом із роз'ємом mini XLR. Таким чином, він пропонує можливість підключення до професійних параметрів, раніше небачених у цьому ціновому класі. Таким чином, X1 B є найдешевшим програвачем на ринку з таким типом підключення.

На програвачі сьогодні впливають перешкоди від багатьох електромагнітних полів. Виною тому бездротові мережі та різні електронні пристрої у сучасному будинку. З'єднання між програвачем та підсилювачем за допомогою кабелю RCA надзвичайно чутливе до цих перешкод. Це може негативно позначитися на слабкому фоносигналу та викликати шум під час відтворення музики. Балансне підключення гарантує отримання сигналу без перешкод, підвищену динаміку та менший рівень шуму.

У X1 B використовується складна схема генератора постійного/змінного струму, яка у поєднанні з контрольованим регулюванням швидкості гарантує постійну подачу живлення для плавного та стабільного обертання двигуна. Крім того, для більш досконалого результату двигун відокремлений від основного шасі за допомогою нової системи підвіски двигуна.

Мотор X1 B рухає новий важкий нерезонансний акриловий диск через систему приводу допоміжного диска. Таким чином, у поєднанні з високоякісним корінним підшипником забезпечується ідеально плавне обертання пластини. В результаті виходить ідеальна платформа для розміщення ваших дорогоцінних вінілових платівок, що гарантує абсолютну надійність та найвище аудіофільське звучання.

Завдяки наджорсткій багатошаровій конструкції важеля із загартованого вуглецю та алюмінію, X1 B націлений набагато вище, ніж його попередники. Цей покращений 8,6-дюймовий важіль з підвищеною вібростійкістю неймовірно легкий і водночас дуже твердий. Він виконаний як єдине ціле з інтегрованим шеллом і тому є максимально стійким до небажаних резонансів. При цьому конструкція дозволяє задавати азимут та кут вертикального сканування. Ці гнучкі можливості налаштування високо цінуються серед аудіофілів та абсолютно унікальні в такій низькій ціновій категорії. Рука постачається з притискною противагою з демпфуванням TPE, що усуває вібрації, що передаються на руку та кейс для перенесення.

Звукоснімачі Pro-Ject виробляються перевіреним виробником звукознімачів Ortofon, але інженери Pro-Ject також значною мірою беруть участь у розробці та дизайні.

X1 B готовий до гри вже за кілька хвилин після розпакування. Просто підключіть його до аудіосистеми кабелем з'єднання (Connect it E входить в комплект поставки). Спеціальний симетричний кабель із роз'ємами mini XLR можна придбати як окремий аксесуар).

Характеристики Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

Общие

Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Белый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:218.5 мм
Масса тонарма:10 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Масса картриджа:6.1 г

Диск

Материал диска:Акрил
Масса диска:1.5 кг
Диаметр диска:300.0 мм
Толщина диска:10 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин, 78 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует

Характеристики

Отклонение скорости:33: 0.30% 45: 0.25%
Детонация:33: 0,15% 45: 0,13%
Потребление электроэнергии:5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):415 x 125 x 335 мм
Вес:7 кг
Комплектация:Програвач вінілових дисків, картридж, тонарм, пилозахисний чохол, блок живлення, фонокабель Connect it E
Отзывы о товаре Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White